Det står ”Det här lösenordet är osäkert eller för vanligt”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Det här lösenordet är osäkert eller för vanligt (This password is not secure or is too common).

Det här felet kan uppstå när du ändrar eller återställer ditt lösenord. Det innebär att lösenordet du valt finns på en lista över osäkra eller vanliga lösenord som vi av säkerhetsskäl inte tillåter. För att lösa det här problemet måste du välja ett annat lösenord.

Ditt lösenord bör vara:
  • unikt för Netflix

• minst 8 tecken långt

• en blandning av versaler och gemener, siffror och symboler

• svårt att gissa – alltså inte ”lösenord”, ”12345678” eller personlig information (namn, födelsedag, adress)

En lösenordshanterare kan göra det lättare att hålla koll på unika lösenord.