Livestreamade event på Netflix

Titta på komedispecialer, återföreningar och andra evenemang som streamas live på Netflix när de händer. Under livestreamade event kan du när som helst spola tillbaka, pausa, spela upp från början eller gå till direktsändningen. Du kan även titta på livestreamade event efter att de har avslutats.

Du kan titta live på de flesta nyare enheter, bland annat

• Smart-tv-apparater

• Streamingspelare

• Mobiler och surfplattor som kör Android

• iPhone, iPad och iPod touch

• Webbläsare på datorer

• Spelkonsoler

Se till att din enhet har den senaste versionen av Netflix-appen för att titta live.

Om du inte har en enhet som stöder livesändningar finns alla event tillgängliga några dagar senare, så att du kan titta när du vill (precis som med andra titlar).

Våra abonnemang utan reklam har inga reklamavbrott, men det kan fortfarande förekomma begränsad reklam som varumärkesskyddat innehåll eller meddelanden från sponsorer. Vi kan även erbjuda våra medlemmar möjligheten att ta del av särskilda funktioner som liveevenemang eller andra specialevenemang. För denna typ av innehåll och särskilda funktioner kan reklamavbrott och andra typer av reklammeddelanden förekomma, oavsett vilken typ av abonnemang medlemmen har.

Kommande och tidigare livestreamade event

Kommande livesändningar:

Om du vill få ett meddelande när livestreamen eller avsnittet blir tillgängligt kan du använda funktionen Påminn mig (Remind Me). När du ställer in en påminnelse dyker titeln även upp i Min lista (My List) när den blir tillgänglig att titta på live. Du kan även söka efter titeln när det är dags att titta live eller efter själva livesändningen.

Tidigare livestreamade event:

Hittar du inte en livestream?

Vissa livestreamade event kanske inte kan ses live på grund av språkinställningarna för din profil.

Du kan titta på livestreamade event några dagar efter själva livesändningen, så snart undertexter är färdiga och tillgängliga för ditt språk.

Enheter som stöds

De flesta nyare enheter stöds.

• Om du får ett meddelande om att appen behöver uppdateras kan det även vara bra att kontrollera att ditt operativsystem har den senaste versionen.

• Om du får ett meddelande om att din enhet inte stöder livestreamade event måste du använda en annan enhet för att kunna titta live.

• Du kan inte casta eller skärmdubblera från en mobil enhet eller Chrome-webbläsare när du tittar live. Du kan fortfarande titta på livestreamade event på mobila enheter som stöds eller i webbläsaren Chrome.

Tv-apparater, spelkonsoler och streamingspelare som är anslutna till tv-apparater
Kontrollera att enheten är uppdaterad. Om du är osäker på hur du uppdaterar programvaran på din enhet kan du titta i bruksanvisningen eller kontakta tillverkaren.

Mobiler och surfplattor med Android
Kräver Android 7 eller senare samt den senaste versionen av Netflix-appen från Google Play Store. Gå till Uppdatera Netflix-appen på din Android-enhet.

iPhone, iPad eller iPod touch
Kräver iOS/iPadOS 15 samt den senaste versionen av Netflix-appen från App Store. Gå till Så här uppdaterar du Netflix-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Datorer
Du kan titta live i din webbläsare. Gå till Webbläsare som stöds av Netflix för att kontrollera att du har den senaste versionen av din webbläsare.

Stöds inte:

• Apple TV 1–3 generationen (Apple TV HD och 4K-modeller stöds med tvOS 16.1 eller senare samt den senaste versionen av Netflix-appen från App Store).

• Chromecast (1–3 generationen) och Chromecast Ultra (Chromecast med Google TV stöds dock)

• Netflix-appen på datorer och surfplattor med Windows (men du kan spela upp titlarna i en webbläsare)

• Spelkonsolen PlayStation 3

Ett litet antal enheter som inte nämnts ovan saknar också stöd för att titta live. Det beror vanligtvis på att antingen Netflix-appen eller programvaran på enheten inte kan uppdateras till en version som har stöd för livestreaming, eller som inte längre aktivt stöds.

Om du inte har en enhet som stöds blir livestreamade event vanligtvis tillgängliga några dagar efter livesändningen. Du kan då titta precis som du tittar på andra titlar på Netflix. Tills eventet blir tillgängligt ser du ett meddelandet om att din enhet inte stöder livestreaming.

Obs!
Titeln blir inte alltid omedelbart tillgänglig efter livestreamen om språkinställningarna för din profil skiljer sig från evenemangets originalspråk. Du kan titta så snart undertexter är färdiga och tillgängliga för ditt föredragna språk.