Netflix-fel NQM.TITLE_OUT_OF_WINDOW

Denna titel är inte tillgänglig i din aktuella region (XX). Välj en annan titel. (NQM.TITLE_OUT_OF_WINDOW) (This title is not available in your current region. Please select a different title.)

Det här meddelandet kan visas när vissa avsnitt eller säsonger av en serie går att ladda ner i din region, men inte alla. Detta beror vanligtvis på att rättigheterna för att titta på avsnittet eller säsongen offline inte är tillgängliga i din region.

Om du vill titta på avsnittet eller säsongen måste du spela upp den medan du är ansluten till internet.