Netflix-fel NSES-404

Du kanske ser felkoden NSES-404 tillsammans med följande meddelande:

Har du hamnat fel? (Lost your way?)
Vi kan tyvärr inte hitta sidan (Sorry, we can't find that page). Du hittar massor att utforska på startsidan (You'll find lots to explore on the home page).
Felkod NSES-404

Det här felet innebär vanligtvis att ett problem med din webbläsare eller e-postapp hindrar sidan från att läsas in, eller att sidan du försökte nå inte finns.

Så här åtgärdar du problemet:

Gå till Netflix.com genom att använda adressfältet

Om du vanligtvis använder ett bokmärke för att besöka Netflix kan du prova att istället skriva in www.netflix.com i webbläsarens adressfält. Om detta löste problemet kan du uppdatera bokmärkets webbadress till www.netflix.com för att undvika att problemet upprepas.

Uppdatera din webbläsare

Gå till Webbläsare som stöds av Netflix för att uppdatera din webbläsare eller skaffa en annan webbläsare.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Aktivera cookies i din webbläsare

Chrome
  1. Välj MenyChrome menyikon längst upp till höger i Chrome och sedan Inställningar (Settings).

2. Klicka på Integritet och säkerhet (Privacy and security) till vänster.

3. Klicka på Cookies från tredje part (Third-party cookies).

4. Se till att inställningen Tillåt cookies från tredje part (Allow third-party cookies) är aktiverad.

5. Prova Netflix igen.

Microsoft Edge
  1. Klicka på Inställningar med mera inställningar med mera längst upp till höger i webbläsaren.

2. Klicka på Inställningar (Settings).

3. Klicka på Cookies och webbplatsbehörigheter (Cookies and Site Permissions).

4. Klicka på Hantera och ta bort cookies och webbplatsdata (Manage and delete cookies and site data).

5. Se till att reglaget vid Låt webbplatser spara och läsa cookiedata (rekommenderas) (Allow sites to save and read cookie data (recommended)) är aktiverat.

Firefox

1. Klicka på Meny menyknapp längst upp till höger och sedan på Inställningar (Settings).

2. Klicka på Integritet och säkerhet (Privacy & Security) till vänster.

3. Bläddra ner till Historik (History). Klicka på nedrullningsmenyn bredvid Firefox kommer att (Firefox will).

4. Välj Spara historik (Remember History) och klicka sedan på Starta om Firefox nu (Restart Firefox now).

5. Prova Netflix igen.

Opera
  1. Välj Meny (Menu) i webbläsarens övre vänstra hörn.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Bläddra nedåt tills du ser Cookies.

4. Kontrollera att alternativet Tillåt att lokala data sparas (rekommenderas) (Allow local data to be set (recommended)) har markerats.

5. Stäng fliken Inställningar (Settings) för att spara de nya inställningarna.

6. Prova Netflix igen.

Safari

1. Klicka på Safari längst upp till vänster.

2. Klicka på Inställningar (Settings) och sedan på Avancerat (Advanced).

3. Se till att kryssrutan Blockera alla cookies (Block all cookies) är avmarkerad.

4. Stäng fönstret och prova Netflix igen.

Stäng av webbläsartillägg

Chrome

Du kan stänga av onödiga tillägg i Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adressfältet.

2. Stäng av alla tillägg som är aktiverade.

Obs!
    Tillägg som är listade under Chrome-appar (Chrome Apps) behöver inte inaktiveras.
  3. Prova Netflix igen.

Om dessa steg löser problemet kan du aktivera dina tillägg igen, ett i taget, för att försöka avgöra vilket av dem som hindrar Netflix från att fungera som det ska.

Edge

1. Klicka på ikonen Tillägg längst upp till höger i webbläsaren.

2. Klicka på Hantera tillägg (Manage Extensions).

3. Inaktivera alla installerade tillägg och prova sedan Netflix igen.

Om de här stegen löser problemet kan du aktivera dina tillägg igen, ett i taget, för att avgöra vilket av dem som hindrar Netflix från att spela upp innehåll.

Safari

1. Välj Safari i det övre vänstra hörnet i webbläsaren.

2. Välj Inställningar (Preferences).

3. Välj fliken Tillägg (Extensions) i det översta menyfältet.

4. Avmarkera rutan bredvid varje tillägg för att inaktivera det.

5. Stäng fönstret Tillägg (Extensions).

6. Prova Netflix igen.

Firefox

1. Klicka på menyikonen längst upp till höger i webbläsaren menyknapp.

2. Klicka på Tillägg & teman (Add-ons and themes) och sedan på Tillägg (Extensions).

3. I avsnittet Aktiverad (Enabled) klickar du på knappen bredvid varje tillägg för att inaktivera det.

4. Avsluta och starta om Firefox och prova Netflix igen.

Prova med en annan webbläsare

Om du försöker att återställa lösenordet via e-post kan du prova att använda en annan webbläsare och sedan följa anvisningarna för att återställa ditt lösenord igen.

Om du använder en app på din mobil eller surfplatta för att skicka och ta emot e-post kan du prova att öppna e-postmeddelandet om lösenordsåterställning i en webbläsare i stället.

Om de här stegen inte fungerar, eller om du får felmeddelandet igen, kan det vara ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.