Netflix-fel AVF:11870;OS:61001;

Du kanske ser felet AVF:11870;OS:61001; tillsammans med följande meddelande:

Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare.
(AVF:11870;OS:61001;)

Du kan stöta på det här problemet på din iPhone eller iPad när du försöker titta på Netflix samtidigt som du använder skärmdubblering eller AirPlay. Netflix stöder inte dessa funktioner, men du kan fortfarande använda din iPhone eller iPad för att titta på Netflix på din tv genom att ansluta en videokabel till enheten eller casta från den.

Följ de här stegen för att stänga av skärmdubblering och casta istället:

1. Svep nedåt längst upp på skärmen på din iPhone eller iPad.

2. Tryck på knappen för skärmdubblering och tryck sedan på Stoppa spegling (Stop mirroring).

3. Starta Netflix-appen och gå till hemskärmen.

4. Tryck på Cast-knappen längst upp till höger. Om du inte ser den här knappen i appen ska du se till att det går att ansluta enheterna med varandra innan du fortsätter.

5. I menyn som visas trycker du på din enhet för att ansluta.

6. Netflix startar nu på din tv. Du kan behöva logga in på ditt Netflix-konto.

7. Försök spela upp Netflix igen på din iPhone eller iPad.

Om du ser meddelandet Inga enheter hittades (No devices found) på din iPhone eller iPad kan du följa de här stegen för att lösa problemet.