Så här ändrar du e-postadress på Netflix

För att ändra e-postadressen du använder för att logga in på Netflix går du till sidan Ändra e-postadress (Change Email). Du kan behöva logga in om du inte redan gjort det.

• Om en barnprofil är aktiv behöver du först byta till en annan profil och sedan försöka igen.

• Du kan behöva bekräfta din identitet innan du genomför en ändring.

• E-postadressen måste innehålla mellan 4 och 50 tecken.

• Du kan inte byta till en e-postadress som redan används för ett annat konto.

Om du inte kan logga in med ditt nuvarande lösenord skickar du ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv.

Om du glömt e-postadressen du använder för ditt konto går du till sidan Uppdatera lösenord, e-postadress eller telefon och trycker eller klickar på Jag har glömt min e-postadress/mitt telefonnummer för att sedan följa stegen som anges.