Kontohantering, e-postkommunikation och sekretess

Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om kontohantering, e-postkommunikation och sekretess.

Hur avslutar jag mitt konto?

Hur uppdaterar jag min kontoinformation?

Jag ser debiteringar från Netflix som jag inte godkänt

Jag har en fråga som rör fakturering

Gå till Fakturering och betalningar för vanliga frågor om fakturering.

Kontakta oss om du har specifika frågor om avgifter på ditt konto.

Hur tar jag bort någon som använder mitt konto utan min tillåtelse?

Hur döljer jag titlar i min streamingaktivitet?

Hur delar ni mina personuppgifter?

Vi använder de personuppgifter vi samlar in för att tillhandahålla, underhålla, förbättra och marknadsföra Netflix-tjänsten, samt för att kommunicera med dig. Vi kan dela personuppgifter för vissa begränsade ändamål, enligt beskrivningen i vår Sekretessförklaring (se avsnittet Vem vi lämnar ut personuppgifter till). Dina personuppgifter kan till exempel lämnas ut eller finnas tillgängliga för andra företag, förmedlingar och entreprenörer som utför tjänster på uppdrag av oss, till exempel våra kundtjänstrepresentanter och IT-leverantörer. Vi ger dock inte dessa företag tillstånd att använda eller visa användares personuppgifter förutom i syfte att tillhandahålla sina tjänster (vilket kan innefatta underhåll och förbättring av dessa tjänster).

Hur avslutar jag prenumerationen på e-postmeddelanden från Netflix?

Vi erbjuder dig möjligheten att välja bort e-postmeddelanden för marknadsföring och vissa andra e-postmeddelanden från Netflix, inklusive undersökningar. Läs artikeln Så här hanterar du e-postmeddelanden från Netflix för information om hur du ändrar dina inställningar.

Jag hittade inte det jag letade efter

Om du inte fick svar på dina sekretessfrågor kan du besöka hjälpsidan Sekretess och säkerhet för mer information. Du kan även läsa vår Sekretessförklaring på netflix.com/privacy. Om du har några andra frågor får du gärna kontakta oss.

Se vår Hjälpsida för sekretess och säkerhet för information om fler ämnen.