Netflix-fel 1000

Om du stöter på felkoden 1000 på din iPhone, iPad eller iPod touch, ibland tillsammans med följande meddelande:

Ett problem uppstod vid uppspelning av den här filmen. Logga ut och logga in igen. Kontakta Netflix kundtjänst om problemet kvarstår. (There is a problem playing this movie. Please log out and log back in. If the problem persists, please contact Netflix customer service.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Starta om din iPhone eller iPad
  1. Håll ner sidoknappen och en av volymknapparna samtidigt tills skjutreglagen visas. Dra det övre reglaget för att stänga av din enhet helt och hållet.

• Om skjutreglagen inte visas håller du ner knappen Sleep/Wake tills det röda skjutreglaget visas, och drar sedan reglaget.

2. Vänta 10 sekunder och tryck sedan på Sleep/Wake-knappen.

3. Prova Netflix igen när enheten har startats.