Netflix-systemkrav för HTML5-spelaren och Silverlight-spelaren

Du kan titta på våra serier och filmer med Netflix HTML5-spelare eller plugin-programmet Silverlight på:

• Datorer som kör Windows XP eller senare

• Intel-baserade Mac-enheter som kör OS X Tiger (v10.4.11) eller senare

• iPad-enheter som kör iPadOS 13.0 eller senare.

Nedan visas fullständiga systemkrav för HTML5, Silverlight 4 och Silverlight 5.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Operativsystem

Chrome

(68 eller senare)

Microsoft Edge

Internet Explorer 11

Mozilla Firefox

(65 eller senare)

Opera

(55 eller senare)

Safari

Windows 7

Windows 8.1 eller senare

Mac OS X 10.10 och 10.11

macOS 10.12 eller senare

iPadOS 13.0 eller senare

Chrome OS

Linux**

*Safari stöds på alla Mac-enheter från 2012 eller senare, samt vissa Mac-enheter från 2011
**På grund av de många Linux-konfigurationer som finns kan Netflix kundsupport inte hjälpa till med felsökning på Linux-enheter.

Obs!
Det kan hända att vissa webbläsare som inte stöds ändå fungerar, men vi kan inte garantera att Netflix fungerar bra på dessa webbläsare.

Upplösning:

• Google Chrome

• Upp till 720p på Windows, Mac och Linux

• Upp till 1080p på Chrome OS

• Microsoft Edge upp till 4K*

• Internet Explorer upp till 1080p

• Mozilla Firefox upp till 720p

• Opera upp till 720p

• Safari upp till 1080p på macOS 10.10 till 10.15

• Safari upp till 4K på macOS 11.0 eller senare

*För att streama i 4K krävs en anslutning som är kompatibel med HDCP 2.2 och en skärm som kan visa innehåll i 4K, en 7:e generationens Intel Core-processor och de senaste uppdateringarna för Windows. Kontakta systemets tillverkare för att verifiera specifikationerna.

Operativsystem och webbläsare

Operativsystem

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3-52

Safari
3-11

Chrome
4-44

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac OS 10.4.11 till 10.13.4 (Intel-baserad)

Hårdvara

Komponenter

Minimikrav

Windows

x86 eller x64 (webbläsare måste vara i 32-bitarsläge) 1,6-GHz (gigahertz) processor; 512 MB RAM-minne

Mac (Intel-baserad)

Processor: Intel Core Duo 1,83-GHz (gigahertz) eller högre; 512 MB RAM-minne

Operativsystem och webbläsare

Operativsystem

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12-52

Safari
4-11

Chrome
12-44

Windows 8.1 Desktop

Windows 8 Desktop

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac OS 10.5.7 till 10.13.4 (Intel-baserad)

Hårdvara

Komponenter

Minimikrav

Windows

x86 eller x64 (stöd för 64-bitarsläge endast för Internet Explorer) 1,6-GHz (gigahertz) processor; 512 MB RAM-minne

Mac (Intel-baserad)

Processor: Intel Core Duo 1,83-GHz (gigahertz) eller högre; 512 MB RAM-minne

Du kanske också är intresserad av: