Netflix-systemkrav för HTML5-spelaren och Silverlight-spelaren

Med vår HTML5-spelare eller Silverlight-spelare kan du titta på serier och filmer på Netflix på datorer som kör Windows XP eller senare, samt på Intel-baserade Mac-datorer som kör OS X Tiger (v10.4.11) eller senare. Nedan hittar du en fullständig lista över kraven för HTML5, Silverlight 4 och Silverlight 5.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Webbläsare som stöds:

• Google Chrome version 37 och senare på Windows 7 och senare, Mac OS X 10.9 (Mavericks) och senare, Chrome OS eller Linux*

• Internet Explorer 11 eller senare på Windows 8.1 och senare

• Microsoft Edge på Windows 10

• Mozilla Firefox version 47 eller senare på Windows Vista eller senare, Mac OS X 10.7 eller senare eller Linux*

• Stöds på stabila, officiella utgåvor från Mozilla. Utgåvor som inte kommer från Mozilla stöds inte.

• Opera version 33 och senare på Windows Vista Service Pack 2 och senare, samt på Mac OS X 10.9 och senare

• Safari på Mac OS X 10.10 (Yosemite) och senare

• Stöds på alla modeller från 2012 och senare, samt på vissa modeller från 2011

*På grund av de många Linux-konfigurationer som finns tillgängliga kan kundsupporten inte hjälpa till med felsökning på Linux-enheter.

Upplösning:

• Google Chrome

• Upp till 720p på Windows, Mac och Linux

• Upp till 1080p på Chrome OS

• Internet Explorer upp till 1080p

• Microsoft Edge upp till 4K*

• Mozilla Firefox upp till 720p

• Opera upp till 720p

• Safari upp till 1080p på Mac OS X 10.10.3 och senare

*För att streama i 4K krävs en anslutning som är kompatibel med HDCP 2.2 och en skärm som kan visa innehåll i 4K, en 7:e generationens Intel Core-processor och de senaste uppdateringarna för Windows. Kontakta systemets tillverkare för att verifiera specifikationerna.

Operativsystem och webbläsare

Operativsystem

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3+

Safari
3-11

Chrome
4+

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac OS 10.4.11 och senare (Intel-baserad)

Hårdvara

Komponenter

Minimikrav

Windows

x86 eller x64 (webbläsare måste vara i 32-bitarsläge) 1,6-GHz (gigahertz) processor; 512 MB RAM-minne

Mac (Intel-baserad)

Processor: Intel Core Duo 1,83-GHz (gigahertz) eller högre; 512 MB RAM-minne

Operativsystem och webbläsare

Operativsystem

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12+

Safari
4-11

Chrome
12+

Windows 8.1 Desktop

Windows 8 Desktop

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac OS 10.5.7 och senare (Intel-baserad)

Hårdvara

Komponenter

Minimikrav

Windows

x86 eller x64 (stöd för 64-bitarsläge endast för Internet Explorer) 1,6-GHz (gigahertz) processor; 512 MB RAM-minne

Mac (Intel-baserad)

Processor: Intel Core Duo 1,83-GHz (gigahertz) eller högre; 512 MB RAM-minne

Du kanske också är intresserad av: