Använda Netflix på din Xbox

Välkommen till Netflix på din Xbox! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen på fliken ”Konfigurera Netflix” (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix är tillgängligt på Xbox 360 och Xbox One. Netflix streamingfunktioner på Xbox inkluderar:

Xbox 360

Regioner som stöds
Netflix är tillgängligt på Xbox 360 i alla regioner som har både Netflix och tjänsten Xbox Live.

Navigering
Rulla uppåt och neråt för att bläddra bland genrer som anpassats speciellt för dig. Tryck på Y för att söka efter en specifik titel. Om du har Xbox Kinect med din Xbox 360 säger du ”Xbox” för att se en lista med röstkommandon.

Upplösning
Streama filmer upp till 720p. Titlar med en HD-symbol streamas i HD om internetanslutningen stödjer en överföringshastighet på minst 5 megabit per sekund.

Undertexter och alternativt ljud
Starta uppspelning och välj sedan ikonen Ljud och undertexter (Audio and Subtitles) för att sätta på undertexter om de finns tillgängliga för den aktuella filmen eller serien. Vissa titlar kommer också att vara tillgängliga för uppspelning i Dolby Digital Plus 5.1-surroundljud på den här skärmen, om din internetanslutning är 5 megabit per sekund eller snabbare.

Xbox One

Regioner som stöds
Netflix är tillgängligt på Xbox One i alla regioner som har både Netflix och Xbox Live-tjänsten.

Navigering
Rulla uppåt och neråt för att bläddra bland genrer som anpassats speciellt för dig. Om du har Xbox Kinect med din Xbox One säger du ”Xbox” för att se en lista med röstkommandon.

• Söka: Tryck på Y-knappen på din Xbox One-handkontroll för att öppna söksidan från Netflix-appen.

• Profiler, sektionen Kids, Logga ut: Genom att trycka på B-knappen i Netflix-appen öppnas Netflix-menyn där du kan: ändra profiler, växla till sektionen Kids eller öppna inställningssidan där du kan logga ut från ditt Netflix-konto.

Upplösning
Streama filmer upp till 1080p. Titlar med en HD-symbol streamas i HD om internetanslutningen stödjer en överföringshastighet på minst 5 megabit per sekund.

Undertexter och alternativt ljud
Starta en film eller serie och välj ikonen Ljud och undertexter (Audio and subtitles) för att sätta på undertexter om de finns tillgängliga. Vissa titlar kommer också att vara tillgängliga i Dolby Digital Plus 5.1-surroundljud på den här skärmen, om din internetanslutning är 5 megabit per sekund eller snabbare.

Du kan också streama vissa titlar med Dolby Atmos-ljud. Se vår artikel om att använda Dolby Atmos med Netflix för mer information.

Xbox One S

Regioner som stöds
Netflix är tillgängligt på Xbox One S i alla regioner som har både Netflix och Xbox Live-tjänsten.

Navigering
Rulla uppåt och neråt för att bläddra bland genrer som anpassats speciellt för dig. Om du har Xbox Kinect med din Xbox One säger du ”Xbox” för att se en lista med röstkommandon.

• Söka: Tryck på Y-knappen på din Xbox One S-handkontroll för att öppna söksidan från Netflix-appen.

• Profiler, sektionen Kids, Logga ut: Genom att trycka på B-knappen i Netflix-appen öppnas Netflix-menyn där du kan: ändra profiler, växla till sektionen Kids eller öppna inställningssidan där du kan logga ut från ditt Netflix-konto.

Upplösning
Streama filmer upp till 4k. Titlar med en Ultra HD-symbol streamas i Ultra HD om din internetanslutning stöder en överföringshastighet på minst 25 megabit per sekund.

Undertexter och alternativt ljud
Starta en film eller serie och välj ikonen Ljud och undertexter (Audio and subtitles) för att sätta på undertexter om de finns tillgängliga. Vissa titlar kommer också att vara tillgängliga i Dolby Digital Plus 5.1-surroundljud på den här skärmen, om din internetanslutning är 5 megabit per sekund eller snabbare.

Du kan också streama vissa titlar med Dolby Atmos-ljud. Se vår artikel om att använda Dolby Atmos med Netflix för mer information.

Xbox One X

Regioner som stöds
Netflix är tillgängligt på Xbox One X i alla regioner som har både Netflix och Xbox Live-tjänsten.

Navigering
Rulla uppåt och neråt för att bläddra bland genrer som anpassats speciellt för dig. Om du har Xbox Kinect med din Xbox One säger du ”Xbox” för att se en lista med röstkommandon.

• Söka: Tryck på Y-knappen på din Xbox One X-handkontroll för att öppna söksidan från Netflix-appen.

• Profiler, sektionen Kids, Logga ut: Genom att trycka på B-knappen i Netflix-appen öppnas Netflix-menyn där du kan: ändra profiler, växla till sektionen Kids eller öppna inställningssidan där du kan logga ut från ditt Netflix-konto.

Upplösning
Streama filmer upp till 4k. Titlar med en Ultra HD-symbol streamas i Ultra HD om din internetanslutning stöder en överföringshastighet på minst 25 megabit per sekund.

Undertexter och alternativt ljud
Starta en film eller serie och välj ikonen Ljud och undertexter (Audio and subtitles) för att sätta på undertexter om de finns tillgängliga. Vissa titlar kommer också att vara tillgängliga i Dolby Digital Plus 5.1-surroundljud på den här skärmen, om din internetanslutning är 5 megabit per sekund eller snabbare.

Du kan också streama vissa titlar med Dolby Atmos-ljud. Se vår artikel om att använda Dolby Atmos med Netflix för mer information.

Om du vill ansluta din Xbox till ditt Netflix-konto måste du vara inloggad på ditt Xbox LIVE-konto. Följ sedan stegen för din enhet nedan. Besök Microsofts supportwebbplats om du behöver hjälp med att ansluta till ett Xbox LIVE-konto.

Xbox 360

Hämta Netflix-appen

Innan du börjar utföra stegen nedan bör du kontrollera att du är inloggad på ditt Xbox Live-konto. Om du behöver mer hjälp ber vi dig att gå till Microsofts supportwebbplats.

1. På Xbox 360 Dashboard navigerar du till Appar (Apps).

2. Välj Netflix-panelen för att ladda ned appen.

När hämtningen är slutförd fortsätter du med stegen nedan.

Logga in på Netflix

1. Öppna Xbox 360 Dashboard, navigera till Appar (Apps) och välj sedan Netflix-rutan.

2. Välj Logga in (Sign In).

• Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

4. Välj Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Har du problem med att ladda ned Netflix?

Om du har problem med att ladda ned Netflix-appen till din enhet kan det bero på ett problem med internetanslutningen. Gå till Felsöka problem med nätverksanslutning för att få hjälp att lösa problemet.

Om du får ett särskilt felmeddelande när du försöker ladda ned Netflix till din enhet kan du behöva ta kontakt med enhetens tillverkare för att få hjälp.

Xbox One

Hämta Netflix-appen

Observera att Netflix endast är tillgängligt på Xbox One i regioner som har både Netflix och Xbox Live-tjänsten.

1. Börja från Hemskärmen (Home) på din Xbox One.

2. Rulla till höger för att öppna Store.

3. Välj Netflix i sektionen Appar (Apps).

Obs!
    Om du inte ser Netflix väljer du Sök alla appar (Search all apps) för att söka efter Netflix.
  4. Välj Installera (Install).

5. Välj Starta (Launch) för att logga in på Netflix när appen har hämtats.

När hämtningen är slutförd fortsätter du med stegen nedan.

Logga in på Netflix

1. Välj Netflix från hemskärmen (Home).

2. Välj Logga in (Member Sign In).

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

4. Välj Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Har du problem med att ladda ned Netflix?

Om du har problem med att ladda ned Netflix-appen till din enhet kan det bero på ett problem med internetanslutningen. Gå till Felsöka problem med nätverksanslutning för att få hjälp att lösa problemet.

Om du får ett särskilt felmeddelande när du försöker ladda ned Netflix till din enhet kan du behöva ta kontakt med enhetens tillverkare för att få hjälp.

Xbox One S

Hämta Netflix-appen

Observera att Netflix endast är tillgängligt på Xbox One S i regioner som har både Netflix och Xbox Live-tjänsten.

1. Börja från Hemskärmen (Home) på din Xbox One S.

2. Rulla till höger för att öppna Store.

3. Välj Netflix i sektionen Appar (Apps).

Obs!
    Om du inte ser Netflix väljer du Sök alla appar (Search all apps) för att söka efter Netflix.
  4. Välj Installera (Install).

5. Välj Starta (Launch) för att logga in på Netflix när appen har hämtats.

När hämtningen är slutförd fortsätter du med stegen nedan.

Logga in på Netflix

1. Välj Netflix från hemskärmen (Home).

2. Välj Logga in (Member Sign In).

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

4. Välj Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Har du problem med att ladda ned Netflix?

Om du har problem med att ladda ned Netflix-appen till din enhet kan det bero på ett problem med internetanslutningen. Gå till Felsöka problem med nätverksanslutning för att få hjälp att lösa problemet.

Om du får ett särskilt felmeddelande när du försöker ladda ned Netflix till din enhet kan du behöva ta kontakt med enhetens tillverkare för att få hjälp.

Xbox One X

Hämta Netflix-appen

Observera att Netflix endast är tillgängligt på Xbox One X i regioner som har både Netflix och Xbox Live-tjänsten.

1. Börja från hemskärmen (Home) på din Xbox One X.

2. Rulla till höger för att öppna Store.

3. Välj Netflix i sektionen Appar (Apps).

Obs!
    Om du inte ser Netflix väljer du Sök alla appar (Search all apps) för att söka efter Netflix.
  4. Välj Installera (Install).

5. Välj Starta (Launch) för att logga in på Netflix när appen har hämtats.

När hämtningen är slutförd fortsätter du med stegen nedan.

Logga in på Netflix

1. Välj Netflix från hemskärmen (Home).

2. Välj Logga in (Member Sign In).

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

4. Välj Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Har du problem med att ladda ned Netflix?

Om du har problem med att ladda ned Netflix-appen till din enhet kan det bero på ett problem med internetanslutningen. Gå till Felsöka problem med nätverksanslutning för att få hjälp att lösa problemet.

Om du får ett särskilt felmeddelande när du försöker ladda ned Netflix till din enhet kan du behöva ta kontakt med enhetens tillverkare för att få hjälp.

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

Xbox 360

Ditt Netflix-konto associeras med Xbox-gamertaggen för den spelare som har använt tjänsten. Använd ett av följande alternativ för att associera din gamertag med ett annat Netflix-konto:

Logga ut från Netflix
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera upp och välj Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen kugghjulsikonen.

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

5. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Om du inte hittar Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen:

1. I Netflix-appen trycker du in pilknapparna på fjärrkontrollen i följande ordning:
    uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.

2. Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over), Inaktivera (Deactivate) eller Återställ (Reset).

3. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Om du vill koppla från ditt Netflix-konto från alla gamertags som är kopplade till ditt abonnemang kan du koppla från alla enheter på Netflix webbplats.

Xbox One

Logga ut från Netflix
  1. När Netflix-appen är öppen letar du reda på menyraden eller trycker på B-knappen på handkontrollen.

2. Välj kugghjulsikonen till höger på menyn som visas på skärmen.

3. Välj Logga ut (Sign Out).

4. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte hittar kugghjulsikonen:

1. Öppna Netflix-appen och tryck på pilknapparna på fjärrkontrollen i följande ordning:

• uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.

2. Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over), Inaktivera (Deactivate) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Xbox One S

Logga ut från Netflix
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera upp och välj Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen kugghjulsikonen.

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

5. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Om du inte hittar Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen:

1. I Netflix-appen trycker du in pilknapparna på fjärrkontrollen i följande ordning:
    uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.

2. Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over), Inaktivera (Deactivate) eller Återställ (Reset).

3. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Xbox One X

Logga ut från Netflix
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera upp och välj Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen kugghjulsikonen.

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

5. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Om du inte hittar Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen:

1. I Netflix-appen trycker du in pilknapparna på fjärrkontrollen i följande ordning:
    uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.

2. Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over), Inaktivera (Deactivate) eller Återställ (Reset).

3. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Netflix är tillgängligt i Ultra HD på Xbox One S och Xbox One X. För att streama i Ultra HD behöver du:

• En Ultra HD TV av 2014 års modell eller senare med Netflix-appen.

• Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu på Netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer.

• En streamingkvalitet inställd på Hög (High) eller Auto. Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.