Använda Netflix på din tv eller Blu-ray-spelare från Insignia

Välkommen till Netflix på din tv, Blu-ray-spelare eller ditt hemmabiosystem från Insignia! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix är tillgängligt på många Insignia-enheter. Streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Regioner som stöds
Netflix finns tillgängligt på tv-apparater och Blu-ray-spelare från Insignia i USA och Kanada.

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer på Netflix, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori (komedi, drama, serier, etc.) som vi föreslår utifrån vad du har tittat på tidigare.

På äldre enheter kanske det inte finns rader av filmkategorier, men du kan bläddra i Min lista (My list) som du kan skapa på Netflix webbplats.

Upplösning
De flesta enheter kan streama Netflix i HD med snabba internetanslutningar och spelar upp Netflix med den maximala upplösning som stöds (mer information finns i våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar).

Undertexter och alternativt ljud
Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive 5.1-surroundljud) som finns tillgängliga för många filmer och serier. För att ta reda på om din enhet stödjer 5.1-ljud går du till valfri originalserie från Netflix och kontrollerar om det finns ett alternativ för 5.1-ljud. Om inte stödjer din enhet inte denna funktion. På många enheter kan du anpassa utseendet på undertexter och dold text. Vissa enheter visar undertexter och dold text i standardutseende eller är inte konfigurerade till att visa undertexter.

Föräldrakontroller
Netflix låter dig ställa in föräldrakontroller på enskilda profiler.

Om du vill ansluta din tv, Blu-ray-spelare eller ditt hemmabiosystem från Insignia till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och väljer alternativet nedan som bäst beskriver din enhet.

Observera att Netflix endast är tillgängligt på tv-apparater och Blu-ray-spelare från Insignia i USA och Kanada.

Om du ser Netflix-ikonen på skärmen

1. Välj Netflix från hemskärmen (Home).

2. Välj Logga in (Sign In).

• Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

3. En kod visas. Ange aktiveringskoden på netflix.com/activate.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Om du vill börja om och/eller logga in med en annan e-postadress när som helst under denna process anger du följande sekvens med hjälp av piltangenterna på handkontrollen:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt

• Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over) eller Inaktivera (Deactivate).

Om du inte ser Netflix-ikonen på skärmen

1. Välj Tv och filmer på begäran (TV & movies on demand) från Hemskärmen (Home).

2. Välj Netflix.

3. Välj Logga in (Sign In).

• Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

4. En kod visas. Ange aktiveringskoden på netflix.com/activate.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Om du vill börja om och/eller logga in med en annan e-postadress när som helst under denna process anger du följande sekvens med hjälp av piltangenterna på handkontrollen:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt

• Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over) eller Inaktivera (Deactivate).

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

Om du använder en Smart-tv

1. Välj Inställningar (Settings) från Hemskärmen (Home).

2. Välj Hjälp (Help).

3. Välj Återställ och inaktivera (Reset & Deactivate).

4. Välj Inaktivera Netflix (Deactivate Netflix).

5. Välj Inaktivera (Deactive) för att bekräfta inaktivering.

Om du använder en Blu-ray-spelare eller ett hemmabiosystem

1. Välj Inställningar (Settings) från Hemskärmen (Home).

2. Välj System (System).

3. Välj Återställ fabriksinställningar (Restore Factory Defaults).

4. Välj Inaktivera Netflix (Deactivate Netflix).

5. Välj OK för att bekräfta inaktivering.

Om du använder en Insignia Roku TV

Logga ut från Netflix
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera upp och välj Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen kugghjulsikonen.

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

5. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Om du inte hittar Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen:

1. I Netflix-appen trycker du in pilknapparna på fjärrkontrollen i följande ordning:
    uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.

2. Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over), Inaktivera (Deactivate) eller Återställ (Reset).

3. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Netflix finns tillgängligt i Ultra HD på de flesta Ultra HD Roku TV-apparater från Insignia. För att streama i Ultra HD behöver du:

• En Ultra HD TV av 2014 års modell eller senare med Netflix-appen.

• Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu på Netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer.

• En streamingkvalitet inställd på Hög (High) eller Auto. Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.