Netflix-fel UI-117

Om du stöter på felkoden UI-117 tyder det oftast på att information som lagras på din enhet behöver uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

PlayStation 3

Logga ut från PlayStation Network

1. Välj PSN på PlayStations hemskärm.

2. Välj Kontohantering (Account Management) och tryck på triangel-knappen.

3. Välj Logga ut (Sign Out) och bekräfta valet.

4. Välj PSN i den andra kolumnen från höger på PlayStations hemskärm.

5. Välj Logga in (Sign In).

6. Ange ditt inloggningsnamn (din e-postadress) och ditt lösenord för PlayStation Network (PSN).

• Om du har glömt din inloggningsinformation har PlayStation instruktioner om hur du återställer ditt PSN-lösenord.

• I inloggningsfönstret för PSN fyller du i ditt Användarnamn (E-postadress) (Sign-In ID). Du kan även markera kryssrutan Logga in automatiskt (Automatisk inloggning) (Sign in Automatically). Om du markerar rutan Automatisk inloggning (Auto Sign In) slipper du vanligtvis logga in på PlayStation Network varje gång du startar Netflix.

7. Välj Logga in (Sign In).

• Du kan uppmanas att godkänna användarvillkoren för PlayStation Network innan du ansluter till PSN. Läs och godkänn användarvillkoren om du uppmanas att göra det.

8. Prova att öppna Netflix igen när du har anslutit till PSN.

Uppdatera inbyggd programvara på din PlayStation

1. Välj Inställningar på PlayStations hemskärm.

2. Välj Systemuppdatering (System Update) och bekräfta sedan ditt val.

3. Välj Uppdatera via internet (Update via Internet) och bekräfta sedan valet.

4. Om en ny version av programvaran har hittats bekräftar du valet och hämtar den nya programvaran.

5. Prova Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

Avinstallera Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen för PS3 genom att trycka på PS-knappen > Avsluta (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå till sektionen Tv-/videotjänster (TV/Video Services) och markera Netflix.

3. Tryck på triangel-knappen.

4. Välj Ta bort (Delete).

5. Välj Ja (Yes).

Installera om Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen för PS3 genom att trycka på PS-knappen > Avsluta (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå till sektionen Tv-/videotjänster (TV/Video Services) och välj Netflix.

3. Välj Ja (Yes) för att ladda ner den.

PlayStation 4

Logga ut från PlayStation Network

1. From the PlayStation home screen, press up on the control pad to access the Function menu.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj PlayStation Network/Kontohantering (PlayStation Network/Account Management).

4. Välj Logga ut (Sign Out).

5. Välj PSN i den andra kolumnen från höger på PlayStations hemskärm.

6. Välj Logga in (Sign In).

7. Ange din e-postadress och ditt lösenord för PlayStation Network (PSN).

• Om du har glömt din inloggningsinformation har PlayStation instruktioner om hur du återställer ditt PSN-lösenord.

• I inloggningsfönstret för PSN fyller du i ditt Användarnamn (E-postadress) (Sign-In ID). Du kan även markera kryssrutan Logga in automatiskt (Automatisk inloggning) (Sign in Automatically). Om du markerar rutan Automatisk inloggning (Auto Sign In) slipper du vanligtvis logga in på PlayStation Network varje gång du startar Netflix.

8. Välj Logga in (Sign In).

• Du kan uppmanas att godkänna användarvillkoren för PlayStation Network innan du ansluter till PSN. Läs och godkänn användarvillkoren om du uppmanas att göra det.

9. Prova att öppna Netflix igen när du har anslutit till PSN.

Uppdatera inbyggd programvara på din PlayStation

1. Välj Inställningar på PlayStations hemskärm.

2. Välj Systemprogramuppdatering (System Software Update) och bekräfta sedan ditt val.

3. Välj Uppdatera via internet (Update via Internet) och bekräfta sedan valet.

4. Om en ny version av programvaran har hittats bekräftar du valet och hämtar den nya programvaran.

5. Prova Netflix igen.

Avinstallera och installera om Netflix-appen

1. Börja från startskärmen på PS4.

• If you're not already on the home screen, hold the PS button in the middle of the controller, select Close Application, then select OK.

2. Navigera till TV och video (TV & Video) och markera Netflix.

3. Tryck på knappen Alternativ (Options) på handkontrollen.

4. Välj Ta bort (Delete).

5. Välj OK.

Obs!
    Även om du tar bort Netflix-appen kommer Netflix-ikonen fortfarande att visas på hemskärmen på din PS4.
  6. Välj Netflix-ikonen. PlayStation Store öppnas.

7. Välj ikonen Hämta (Download).

8. När Netflix har laddats ned väljer du Start.

9. Logga in på ditt Netflix-konto och försök att streama igen.

• Du kommer att uppmanas att logga in på PlayStation Network (PSN) först.