Hur du använder webbspelaren på Netflix.com

Du kan använda webbspelaren på Netflix.com för att titta på serier och filmer med de senaste versionerna av följande webbläsare: Chrome, Edge, Firefox, Opera och Safari på Windows och Mac. Se våra systemkrav för mer information.

• Navigering:

• Bläddra bland rader av filmaffischer: Huvudsidan på Netflix.com erbjuder en rad olika filmer och serier baserat på vad som är populärt och din personliga smak. Du kan bläddra bland genrer i rullgardinsmenyn Titta direkt (Watch Instantly).

• Sök: Sök efter filmer eller serier, skådespelare, regissörer eller genrer från sökrutan längst upp till höger i menyfältet på Netflix.com.

• Informationssidor för filmer eller serier: Håll muspekaren över en film- eller serieaffisch för att se ett fönster med information som en kort sammanfattning, produktionsår och åldersgräns. Klicka på titeln i fönstret för en fullständig beskrivning.

• Uppspelning: Klicka på en affisch för att börja spela upp en film eller serie.

• Under uppspelningen kan du använda rullningslisten längst ned på spelarskärmen för att snabbspola framåt eller bakåt, eller för att se fler alternativ.

• För att lämna videouppspelningen trycker du på tillbaka-knappen längst upp i det vänstra hörnet på skärmen.

Obs!
Om rullningslisten eller bakåtknappen inte syns på skärmen flyttar du på muspekaren tills de syns.
  • Regioner som stöds: Netflix fungerar med webbläsare i alla regioner där Netflix är tillgängligt.

• Upplösning:

• Google Chrome

• Upp till 720p på Windows, Mac och Linux

• Upp till 1080p på Chrome OS

• Microsoft Edge upp till 4K*

• Mozilla Firefox upp till 720p

• Opera upp till 720p

• Safari upp till 1080p på macOS 10.11 till 10.15

• Safari upp till 4K på macOS 11.0 eller senare

• Undertexter och alternativt ljud: Välj ikonen Ljud och undertexter (Audio and Subtitles) för att välja alternativa språkljud eller sätta på undertexter om det stöds av filmen eller serien.

Obs!
 Det kan hända att vissa webbläsare som inte stöds ändå fungerar, men vi kan inte garantera att Netflix fungerar bra på dessa webbläsare.