Det står ”Tyvärr har Netflix stoppats”.

Om du ser ett felmeddelande på din Android-enhet där det står:

Tyvärr har Netflix stoppats (Unfortunately Netflix Has Stopped)

Det beror ofta på att din app eller ditt system behöver uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Använder du Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi Extender?

Om du använder Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi Extender besöker du tillverkarens webbplats och uppdaterar till version 1.0.06.011 eller senare. Kontakta Linksys support om du har problem med uppdateringen. Fortsätt felsökningen nedan om du inte använder Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi Extender.

Uppdatera din Android OS-version

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Tryck på System > Systemuppdatering (System update).

3. Sök efter och installera tillgängliga uppdateringar.

4. Prova Netflix igen.

Uppdatera Netflix-appen

Om du använder en Android-mobil eller Android-surfplatta öppnar du Netflix-sidan i Play Store och trycker sedan på Uppdatera (Update).

Du kan också uppdatera Netflix-appen med dessa steg:

1. Öppna appen Play Store. Om du inte har den kan du behöva lösa ett problem med Play Store.

2. I sökfältet skriver du ”Netflix”.

3. Tryck på Netflix-appen i listan. Om du inte hittar Netflix-appen följer du stegen i den här artikeln istället.

4. Tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser det här alternativet är appen redan uppdaterad.

Installera om Netflix-appen

Följ dessa steg för att ta bort alla nedladdade serier och filmer på din enhet och logga ut från ditt Netflix-konto.

Om du använder en mobil eller surfplatta med Android börjar du med att  öppna Netflix-sidan i Play Store. Tryck på Avinstallera (Uninstall) och sedan på Installera (Install).

De här stegen installerar också om appen:

1. Öppna Play Store-appen och sök sedan efter ”Netflix”.

2. Leta reda och tryck på Netflix-appen i listan.

3. Tryck på Avinstallera (Uninstall).

4. Tryck på Installera (Install) och vänta till installeringen är färdig.

5. Tryck på Öppna (Open) och prova sedan Netflix igen.

Använder du en Lenovo Yoga-surfplatta?

Verifiera enhetens modell om du använder en Lenovo Yoga-surfplatta:

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Välj Allmänt (General).

3. Välj Om enheten (About Device).

4. Titta på modellen som står under Modellnummer (Model Number).

• Om det står att modellen är B8080-F eller B8080-H:

• Din enhet har problem med hårdvara eller programvara som bara tillverkaren kan lösa. För att fortsätta titta på Netflix bör du kontakta enhetens tillverkare. De kan ha förslag på hur du kan lösa problemet. Om de inte har några ytterligare felsökningssteg, eller om ytterligare steg inte löser problemet, måste du använda en annan Netflix-klar enhet för att fortsätta streama.

• Om modellen inte är B8080-F eller B8080, eller om din enhet inte är en Lenovo Yoga-surfplatta, kan du fortsätta med felsökningen nedan.

Vad ska jag göra härnäst?

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

Android TV

Använder du Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi Extender?

Om du använder Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi Extender besöker du tillverkarens webbplats och uppdaterar till version 1.0.06.011 eller senare. Kontakta Linksys support om du har problem med uppdateringen. Fortsätt felsökningen nedan om du inte använder Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi Extender.

Kontrollera att din tv är uppdaterad

1. Tryck på knappen Hem (Home) på din fjärrkontroll.

2. Navigera till höger och välj Inställningar (Settings).

3. Välj Om (About).

4. Välj Systemprogramuppdatering (System software update).

5. Välj Kontrollera om det finns en systemprogramuppdatering (Check for a system software update).

6. När du har laddat ner tillgängliga uppdateringar provar du Netflix igen.

Uppdatera Netflix-appen

Om du använder en Android-mobil eller Android-surfplatta öppnar du Netflix-sidan i Play Store och trycker sedan på Uppdatera (Update).

Du kan också uppdatera Netflix-appen med dessa steg:

1. Öppna appen Play Store. Om du inte har den kan du behöva lösa ett problem med Play Store.

2. I sökfältet skriver du ”Netflix”.

3. Tryck på Netflix-appen i listan. Om du inte hittar Netflix-appen följer du stegen i den här artikeln istället.

4. Tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser det här alternativet är appen redan uppdaterad.