Netflix-fel F7361-1253

Om du stöter på felkoden F7361-1253 på din dator tyder det oftast på ett anslutningsproblem. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Uppdatera Firefox

1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer knappen mer.

2. Klicka på Inställningar (Settings) och rulla sedan ner till Uppdateringar för Firefox (Firefox Updates).

3. Klicka på Starta om för att uppdatera Firefox (Restart to Update Firefox). Om du ser meddelandet ”Firefox är redan uppdaterad” (Firefox is up to date) har du redan den senaste versionen av webbläsaren.

4. Prova Netflix igen.

Om du har problem med att uppdatera Firefox eller ser felmeddelandet Uppdateringen misslyckades (Update Failed) kan du följa Mozillas steg för att lösa ett problem med en programuppdatering.