Netflix-fel UI-201

Om du stöter på felkoden UI-201, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Det går inte att ansluta till Netflix. Försök igen eller besök: www.netflix.com/help. (Unable to connect to Netflix. Please try again or visit: www.netflix.com/help)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Blu-ray-spelare

Logga ut från Netflix
  1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

PlayStation 3

Logga ut från Netflix
På japanska PlayStation-enheter använder du O istället för X för att bekräfta val.
  1. Börja från hemskärmen på PS3.

• Om startskärmen inte redan visas – håll ner knappen PS3 i mitten av handkontrollen, välj Avsluta (Quit) och sedan Ja (Yes).

2. Navigera till avsnittet med tv-/videotjänster (TV/Video Services) och markera Netflix.

3. Tryck på X.

4. Direkt efter att du tryckt på X, tryck ned både Start och Select tills du ser ett meddelande med frågan Vill du återställa dina Netflix-inställningar och omregistrera? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?)

5. Välj Ja (Yes).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord och prova Netflix igen.

PlayStation 4

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Digitalbox eller streamingspelare

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

TiVo

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Xbox One