Netflix-fel UI-800-3 (205040)

Ett fel har uppstått med Netflix. Försöker igen om [X] sekunder.
Kod: ui-800-3 (205040)

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

TV-apparater och streamingspelare

Smart-tv

Logga ut från Netflix
  1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Fire TV/Stick

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Installera om Netflix-appen

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på hemknappen hemknapp på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Öppna Netflix-appen och tryck på Alternativ knappen för alternativ.

3. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Avinstallera (Uninstall) igen för att bekräfta.

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på knappen Netflix på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Välj Ladda ner (Download) och välj sedan Öppna (Open).

3. Prova Netflix igen.

Roku TV/Stick

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Inaktivera och återaktivera Netflix-appen

Roku 1

1. Tryck på knappen Home på Roku-fjärrkontrollen för att navigera till hemskärmen på Roku.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Netflix-inställningar (Netflix Settings).

4. Välj Inaktivera den här spelaren från mitt Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Välj Ja (Yes). Enheten har nu inaktiverats.

6. Välj Netflix från hemskärmen (Home) och följ anvisningarna för att återaktivera appen.

7. Logga in på ditt konto och prova att starta Netflix igen.

Alla andra Roku-modeller

1. Tryck på knappen Home på Roku-fjärrkontrollen för att navigera till hemskärmen på Roku.

2. Markera Netflix-appen och tryck på stjärnknappen på fjärrkontrollen.

3. Välj Ta bort kanal (Remove channel).

4. Välj Ta bort kanal (Remove channel) igen för att bekräfta.

5. Öppna hemskärmen och välj Streaming-kanaler (Streaming Channels).

6. Välj Filmer & tv (Movies & TV).

7. Välj Netflix.

8. Välj Lägg till kanal (Add Channel).

9. Välj Gå till kanal (Go to channel).

10. Logga in på ditt konto och prova att starta Netflix igen.

Digitalbox

Logga ut från Netflix
  1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Blu-ray-spelare

Logga ut från Netflix
  1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Spelkonsoler

PlayStation 5

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

PlayStation 4

Logga ut från Netflix
  1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

PlayStation 3

Logga ut från Netflix
På japanska PlayStation-enheter använder du O istället för X för att bekräfta val.
  1. Börja från hemskärmen på PS3.

• Om startskärmen inte redan visas – håll ner knappen PS3 i mitten av handkontrollen, välj Avsluta (Quit) och sedan Ja (Yes).

2. Navigera till avsnittet med tv-/videotjänster (TV/Video Services) och markera Netflix.

3. Tryck på X.

4. Direkt efter att du tryckt på X, tryck ned både Start och Select tills du ser ett meddelande med frågan Vill du återställa dina Netflix-inställningar och omregistrera? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?)

5. Välj Ja (Yes).

6. Ange din e-postadress och ditt lösenord och prova Netflix igen.

Xbox Series X/S

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Xbox One

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Avinstallera och installera om Netflix-appen

Avinstallera Netflix-appen:

1. Starta från Xbox Dashboard.

2. Välj Mina spel och appar (My Games & Apps).

Obs!
    Du kan behöva rulla ner på sidan för att se det här alternativet.
  3. Välj Appar (Apps) från alternativen på vänster sida.

4. Markera Netflix-appen och tryck på knappen Meny (Menu) på handkontrollen.

5. Välj Hantera app (Manage App).

6. Välj Avinstallera alla (Uninstall All).

7. Välj Avinstallera alla (Uninstall All) igen för att bekräfta.

Installera om Netflix-appen:

1. Börja från Hemskärmen (Home) på din Xbox One.

2. Rulla till höger för att öppna Store.

3. Välj Netflix i sektionen Appar (Apps).

Obs!
    Om du inte ser Netflix väljer du Sök alla appar (Search all apps) för att söka efter Netflix.
  4. Välj Installera (Install).

5. När appen har hämtats väljer du Start (Launch) för att logga in och prova Netflix igen.

Xbox 360

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Avinstallera och installera om Netflix-appen

Avinstallera Netflix

1. På Xbox 360 Dashboard går du till Appar (Apps) > Mina appar (My Apps).

2. Markera Netflix-appen.

3. Tryck på X-knappen för att visa app-information.

4. Välj Ta bort (Delete) > Ja (Yes).

Installera om Netflix

1. På Xbox 360 Dashboard går du till Appar (Apps).

2. Välj Netflix för att ladda ner appen.