Netflix-fel ui-115

Om du stöter på felkoden ui-115 tillsammans med felmeddelandet:

Det gick inte att ansluta till Netflix. Försök igen eller starta om ditt hemnätverk och din streamingenhet. Besök netflix.com/nethelp för mer information. (Couldn't connect to Netflix. Please try again or restart your home network and streaming device. For more information, visit netflix.com/nethelp.)

Det här tyder oftast på ett problem med din version av Netflix-appen.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Om du stöter på detta fel när du använder en Android-tv eller en streamingspelare som kör Android ska du se till att ladda ner Netflix-appen från Google Play Store.

Om du inte hittar Netflix-appen i Google Play Store, eller ser ett meddelande där det står att din enhet inte är kompatibel med Netflix, innebär det att din enhet inte stöds. För att titta på Netflix måste du använda en annan enhet som stöds.

Kontrollera statusen för Play Protect på din enhet
  1. Öppna appen Play Store.

2. Tryck på din profilikon längst upp till höger.

3. Tryck på Inställningar (Settings) > Om (About).

4. Kontrollera enhetens status under Play Protect-certifiering (Play Protect certification).

Kontakta oss för mer hjälp om du ser att enheten är certifierad.

Om enheten inte är certifierad måste du använda en enhet som stöds för att titta på Netflix. Vi rekommenderar att du kontaktar enhetens tillverkare för att be om en Play Protect-certifierad enhet. Gå till Googles supportsida om Play Protect-certifiering om du vill läsa mer.