Svartvit bild

Om bilden blir svartvit när du försöker titta på en serie eller film tyder det oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet för att lösa problemet.

Smart-tv

Kontakta enhetens tillverkare

Bildinställningarna på din tv-apparat kan göra att Netflix visas i svartvitt. Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att justera dessa inställningar.

Windows- eller Mac-dator

Kontrollera om andra serier eller filmer fungerar

Om du stöter på samma problem med andra serier eller filmer kan du hoppa över de här stegen.

Om andra serier eller filmer fungerar normalt kan du rapportera ditt problem till oss.

1. Öppna en webbläsare och gå till sidan Streamingaktivitet (Viewing Activity) på ditt konto.

2. I listan som visas letar du reda på serien eller filmen du haft problem med och klickar sedan på Rapportera ett problem (Report a Problem).

3. Följ instruktionerna och klicka på Rapportera problem (Report Problem).

Vi kommer att försöka lösa problemet så fort som möjligt. Medan du väntar kan du fortfarande titta på andra serier och filmer. Gå till Så här rapporterar du problem med en titel för att få mer information.

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Installera om dina videokortsdrivrutiner

Dina videokortsdrivrutiner kan vara inaktuella eller korrupta.

• Avinstallera och installera om dina videokortsdrivrutiner. Använd din bruksanvisning eller besök videokorttillverkarens webbplats för hjälp.