Netflix-fel -80

Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten. Försök igen senare. (-80) (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later.)

Det här felet betyder att det finns problem med appdata som lagras på din enhet. Följ de här stegen för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Uppdatera Netflix-appen

Om du använder en Android-mobil eller Android-surfplatta öppnar du Netflix-sidan i Play Store och trycker sedan på Uppdatera (Update).

Du kan också uppdatera Netflix-appen med dessa steg:

1. Öppna appen Play Store. Om du inte har den kan du behöva lösa ett problem med Play Store.

2. I sökfältet skriver du ”Netflix”.

3. Tryck på Netflix-appen i listan. Om du inte hittar Netflix-appen följer du stegen i den här artikeln istället.

4. Tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser det här alternativet är appen redan uppdaterad.

Rensa Netflix-appdata

När du återställer appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll Netflix-appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Lagring och cache (Storage & cache) > Rensa lagring (Clear storage) > OK.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Stegen för att rensa data i en app kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.

Installera om Netflix-appen

Följ dessa steg för att ta bort alla nedladdade serier och filmer på din enhet och logga ut från ditt Netflix-konto.

Om du använder en mobil eller surfplatta med Android börjar du med att  öppna Netflix-sidan i Play Store. Tryck på Avinstallera (Uninstall) och sedan på Installera (Install).

De här stegen installerar också om appen:

1. Öppna Play Store-appen och sök sedan efter ”Netflix”.

2. Leta reda och tryck på Netflix-appen i listan.

3. Tryck på Avinstallera (Uninstall).

4. Tryck på Installera (Install) och vänta till installeringen är färdig.

5. Tryck på Öppna (Open) och prova sedan Netflix igen.

Amazon Fire-surfplatta

Uppdatera Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på Appstore.

2. Tryck på Meny menyknapp i det övre vänstra hörnet och tryck sedan på App-uppdateringar (App Updates).

3. Leta reda på Netflix-appen i listan och tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser Netflix-appen i listan är den redan uppdaterad.

4. Tryck på Öppna (Open) och prova Netflix igen när uppdateringen har slutförts.

Rensa Netflix-appdata

1. Svep neråt från längst upp på skärmen för att komma åt Inställningar (Settings).

2. Välj Appar (Applications).

3. Välj Hantera alla appar (Manage all Applications).

4. Välj Netflix.

5. Välj Rensa data (Clear data).

6. När alla data har rensats håller du nere på/av-knappen på sidan av din surfplatta.

7. När du ser meddelandet Vill du stänga av din Kindle? (Do you want to shut down your Kindle?) eller Vill du stänga av din Fire? (Do you want to shut down your Fire?) trycker du på Avsluta (Shut Down) Stäng av (Power Off) eller OK.

8. När enheten är helt avstängd håller du nere knappen Ström (Power) tills Kindle- eller Amazon-logotypen visas.

9. Prova Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på hemknappen hemknapp på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Öppna Netflix-appen och tryck på Alternativ knappen för alternativ.

3. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Avinstallera (Uninstall) igen för att bekräfta.

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på knappen Netflix på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Välj Ladda ner (Download) och välj sedan Öppna (Open).