Det står ”Ett fel uppstod vid behandlingen av din begäran”.

Ett fel uppstod vid behandlingen av din begäran.
Inloggningsinformationen som du angav matchar inte något konto i våra register. (There was an error processing your request. The login information you entered does not match an account in our records.)

Det här felet inträffar vanligtvis om du angav fel e-postadress eller lösenord, eller om data som lagras på din enhet behöver uppdateras.

Så här åtgärdar du problemet:

Kontrollera e-postadress och lösenord

1. Se till att e-postadressen som visas på skärmen stämmer. Om den inte stämmer använder du backsteg backsteg för att gå tillbaka och korrigera misstag eller felstavningar.

2. Ange ditt lösenord igen. Kom ihåg att Netflix-lösenord är skiftlägeskänsliga. Använd uppåtpil om du vill byta mellan versaler och gemener.

3. Välj Fortsätt (Continue) för att prova Netflix igen.

Återställ ditt lösenord

Du kan behöva återställa ditt lösenord. Gå till Så här ändrar eller återställer du ditt lösenord (How to change or reset your password) för att göra detta.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Återställ Netflix-appen

Följ dessa steg på valfri skärm om du vill återställa appen:

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i följande ordning:
    upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. Välj Inaktivera (Deactivate) eller Börja om (Start Over).

3. Prova Netflix igen.

Det här ska du göra härnäst

Kontakta oss om du har följt ovanstående steg och fortfarande inte kan logga in.