Netflix-fel U7111-5033

Om du stöter på felkoden U7111-5033 på din dator, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel...
Streamingfel (Whoops, something went wrong... Streaming Error)

Tv-serien eller filmen som du försöker titta på överskrider åldersgränsen som ställts in för din profil.

För att lösa det här problemet ändrar du inställningarna för föräldrakontroller genom att följa stegen i Hur ställer jag in föräldrakontroller på mitt Netflix-konto?