Netflix-fel 10016-22002

Om du ser den här felkoden på din iPhone, iPad eller iPod touch, ofta tillsammans med följande felmeddelande:

Ett problem uppstod med nerladdningen. (10016-22002) (There was a problem with this download.)

Det betyder att du har nått gränsen för antalet nerladdade titlar på din enhet. Du kan ha upp till 100 nerladdningar per enhet.

Följ stegen nedan för att ta bort några nerladdningar och försök igen.

Ta bort en enskild serie eller film

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Nerladdningar och sedan på en serie eller film.

4. Tryck på ikonen för nerladdningsstatus nerladdningsikon för titel bredvid avsnittet eller filmen som drabbats av problemet.

5. Tryck på Ta bort nerladdning Ikonen Ta bort nerladdning.

Ta bort alla nerladdningar

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny ikonen mer längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar ikonen för app-inställningar.

5. Tryck på Ta bort alla nerladdningar ikonen för borttagning av alla nerladdningar och sedan på Ta bort (Delete).