Det står ”Du har inte tillräckligt med utrymme på enheten. (10014)”

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Du har inte tillräckligt med utrymme på enheten. (10014) (You don't have enough free space on this device.)

Det tyder på att du inte har tillräckligt med utrymme för att ladda ner den önskade titeln. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Ta bort en enskild serie eller film

1. Tryck på Nerladdningar längst upp till höger och tryck sedan på en serie eller film.

2. Tryck på ikonen för nerladdningsstatus bredvid avsnittet eller filmen som drabbats av problemet.

3. Tryck på Ta bort nerladdning.

Ta bort alla nerladdningar

1. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

2. Tryck på Meny längst upp till höger.

3. Tryck på App-inställningar.

4. Tryck på Ta bort alla nerladdningar och sedan på Ta bort (Delete).

Om det inte finns några andra nerladdade titlar på enheten, eller om det inte finns tillräckligt med utrymme trots att alla nerladdade titlar tagits bort, måste du ta bort annat lagrat innehåll från enheten. Besök Apples supportwebbplats för detaljerade anvisningar om hur du tar bort innehåll manuellt.