Det står ”Du har nått den årliga maxgränsen för nerladdning av denna video. (10016-22007)”

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Du har nått den årliga maxgränsen för nerladdning av denna video. (10016-22007) (You have reached the yearly download limit for this video.)

Detta tyder på att du har nått det maximala antalet nerladdningar för en viss serie eller film.

Vissa serier och filmer kan endast laddas ner ett begränsat antal gånger per år och konto. Om du vill titta på serien eller filmen innan detta datum måste du ansluta till internet och streama. Annars väljer du en annan serie eller film att ladda ner.