Det står ”Kontrollera att enheten har en nätverksanslutning samt att inställningarna för datum och tid är korrekta. (-400)”.

Kontrollera att enheten har en nätverksanslutning samt att inställningarna för datum och tid är korrekta. (-400) (Please make sure that your device has network connectivity and the Date and Time settings are accurate.)

Så här åtgärdar du problemet på din Android-mobil eller Android-surfplatta:

Rensa Netflix-appdata

När du återställer appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll Netflix-appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Lagring och cache (Storage & cache) > Rensa lagring (Clear storage) > OK.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Stegen för att rensa data i en app kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.

Uppdatera Netflix-appen

Om du använder en Android-mobil eller Android-surfplatta öppnar du Netflix-sidan i Play Store och trycker sedan på Uppdatera (Update).

Du kan också uppdatera Netflix-appen med dessa steg:

1. Öppna appen Play Store. Om du inte har den kan du behöva lösa ett problem med Play Store.

2. I sökfältet skriver du ”Netflix”.

3. Tryck på Netflix-appen i listan. Om du inte hittar Netflix-appen följer du stegen i den här artikeln istället.

4. Tryck på Uppdatera (Update). Om du inte ser det här alternativet är appen redan uppdaterad.

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Kontrollera inställningar för datum och tid

Om datum- eller tidsinställningar inte stämmer överens med din aktuella tid och plats kan Netflix sluta att fungera.

1. Öppna Android-inställningar.

2. Leta upp Datum och tid (Date & Time).

3. Se till att du har aktiverat Automatiskt (Automatic) eller Använd mobilnätverkets tid/tidszon (Use network-provided time/time zone).

4. Prova Netflix igen.

Anslut till ditt nätverk igen

1. Från hemskärmen på Android navigerar du till Inställningar (Settings).

2. Välj Anslutningar (Connections).

• Om Anslutningar (Connections) inte visas fortsätter du till nästa steg.

3. Välj Wi-Fi.

4. Välj nätverket du just nu är ansluten till.

5. Välj Glöm (Forget).

6. När du inte längre är ansluten till nätverket ansluter du till det önskade nätverket igen.

7. Prova Netflix igen.