Det står ”Du har för många nerladdningar (VC2-CV2-M1-B22005)”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Du har för många nerladdningar. Ta bort en video och försök igen. (VC2-CV2-M1-B22005) (You have too many downloaded videos. Please delete a video and try again.)

Detta tyder på att du har överskridit det maximala antalet titlar som får laddas ner samtidigt under samma licensavtal. Vårt innehåll licensieras vanligtvis i form av titelpaket från enskilda studior och distributörer. I vissa fall kan det finnas en gräns för hur många titlar från samma licensavtal som får laddas ner samtidigt. Vi tillämpar endast dessa begränsningar då våra licensavtal kräver det. Vi erbjuder normalt samtidig nerladdning av hela säsonger av serier, men detta fel kan uppstå när du laddar ner flera avsnitt från olika säsonger av en serie.

Du kan oftast undvika detta problem genom att du tar bort nerladdat material så fort du tittat på det.

Ta bort nerladdade titlar från din dator eller surfplatta med Windows 10

För att lösa problemet kan du ta bort en eller flera nerladdningar som redan lagras på din enhet.

Ta bort en nerladdad titel från din Windows 10-enhet

1. Klicka eller tryck på menyikonen .

2. Välj Mina nerladdningar (My Downloads).

3. Klicka eller tryck på redigeringsikonen pennikon längst upp till höger på skärmen.

4. Klicka eller tryck på borttagningsikonen papperskorgsikon för att ta bort titeln från din enhet.

Ta bort alla nerladdade titlar från din Windows 10-enhet

1. Klicka eller tryck på menyikonen .

2. Bläddra ner och välj App-inställningar (App Settings).

3. Välj Ta bort alla nerladdningar (Delete All Downloads).

4. Välj Ta bort (Delete) på bekräftelseskärmen.

5. Alla nerladdade titlar kommer att raderas.

6. Försök att ladda ner serien eller filmen igen.