Netflix-fel 16

Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten. (-16) (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later.)

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Så här åtgärdar du problemet:

Installera om Netflix-appen
Följ dessa steg för att ta bort alla nedladdade serier och filmer på din enhet och logga ut från ditt Netflix-konto.

Om du använder en mobil eller surfplatta med Android börjar du med att  öppna Netflix-sidan i Play Store. Tryck på Avinstallera (Uninstall) och sedan på Installera (Install).

De här stegen installerar också om appen:

1. Öppna Play Store-appen och sök sedan efter ”Netflix”.

2. Leta reda och tryck på Netflix-appen i listan.

3. Tryck på Avinstallera (Uninstall).

4. Tryck på Installera (Install) och vänta till installeringen är färdig.

5. Tryck på Öppna (Open) och prova sedan Netflix igen.