Det står ”Nerladdning misslyckades”

Nerladdning misslyckades.
Ett problem uppstod med nerladdningen. (Download Failed. There was a problem with this download.)

Om det här meddelandet visas på din iPhone eller iPad innebär det att nerladdningen avbröts på grund av ett problem med serien eller filmen. Om nerladdningen misslyckades på grund av ett fel, beror de åtgärder du ska vidta på vilket fel som inträffat.

Så här åtgärdar du problemet:

Leta reda på en felkod

Så här letar du reda på ett fel:

1. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger och sedan på nerladdningsikonen .

2. Tryck på varningsikonen ikonen för nerladdningsfel bredvid nerladdningen som drabbats av problemet.

Uppdatera Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på App Store.

2. Tryck på Sök (Search) och skriv ”Netflix”.

3. I listan letar du reda på Netflix och trycker sedan på Uppdatera (Update). Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.

Kontakta oss för att få hjälp om du inte hittar någon artikel för det berörda felet eller om åtgärderna inte löser problemet.