Netflix-fel 3-5003

Om du stöter på felkoden 3-5003 på din Apple TV, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ett problem uppstod vid uppspelningen av denna titel. Försök igen senare, eller välj en annan titel. Gå till www.netflix.com/support om du vill ha mer information. (A problem occurred while playing this item. Try again later, or select a different item. Go to www.netflix.com/support for more information.)
Denna titel är inte tillgänglig i din region. Välj en annan titel. (This title is not available in your current region. Please select a different title.)

Serien eller filmen som du försöker titta på är inte längre tillgänglig för streaming. Välj en annan titel för att fortsätta titta på Netflix.

Mer information om varför innehåll löper ut finns i Varför försvinner serier och filmer från Netflix? Finns det någon viss serie eller film du vill se på Netflix? Du kan använda vår webbplats för att föreslå en serie eller film.