Bilden är liten eller inte centrerad

Om bilden inte fyller skärmen eller inte är centrerad när du försöker titta på Netflix tyder detta oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Stäng av din enhet och sätt på den igen
  1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Blu-ray-spelare

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Gå längst ner i menyn och sedan till höger och välj Få hjälp (Get Help).

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Digitalbox

Starta om enheten
  1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Smart-tv

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Gå längst ner i menyn och sedan till höger och välj Få hjälp (Get Help).

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Logga in på nytt och prova Netflix igen.