Netflix-fel tvq-st-128

Om du stöter på felkoden tvq-st-128, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ett fel har uppstått med Netflix (Netflix has encountered an error)

Det beror oftast på ett problem med nätverksanslutningen som hindrar din enhet från att nå Netflix. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

PlayStation 3

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.

PlayStation 4

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.

PlayStation 5

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.

Roku

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Digitalbox eller streamingspelare

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.

Smart-tv

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din smart-tv.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på din smart-tv och prova Netflix igen.