Netflix-fejl U7361-1254-C0000142

Hvis du får fejlkoden U7361-1254-C0000142 på din Windows 10-baserede computer eller tablet, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hovsa, der opstod en fejl ...
Vi har problemer med at afspille denne titel i øjeblikket. Prøv igen senere, eller vælg en anden titel.

Skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Log af Netflix
  1. Fra Netflix-appen skal du vælge ikonet Flere muligheder (More options) flere muligheder øverst til højre.

2. Vælg Log ud (Sign Out).

3. Log på igen, og prøv Netflix igen.