Sletning, fjernelse og bevaring af oplysninger

Se det relevante afsnit nedenfor for at få instruktioner om, hvordan du fjerner oplysninger, der er knyttet til din konto.

E-mailadresse

Vi kræver, at der er knyttet en e-mailadresse til din Netflix-konto, så vi kan kommunikere med dig om dit medlemskab. Vi vil muligvis også bruge din e-mailadresse til andre formål, som beskrevet i Netflix' privatlivserklæring.

Hvis din e-mailadresse er knyttet til en Netflix-konto, som du ikke har oprettet, og du vil have fjernet e-mailadressen fra kontoen, bedes du kontakte privacy@netflix.com for at få hjælp.

Se Sådan opretter, redigerer eller sletter du profiler for at slette den e-mailadresse, der er tilknyttet en sekundær profil på en Netflix-konto.

Fødselsdato

Hvis du har et abonnement med reklamer, kan du bede om at få slettet den fødselsdato, du oplyste, da du tilmeldte dig abonnementet. Kontakt privacy@netflix.com for hjælp til dette. Dette gælder ikke, hvis du aldrig har tilmeldt dig et abonnement med reklamer.

Opbevaring af personoplysninger

Vi kan opbevare personoplysninger som påkrævet eller tilladt i henhold til gældende love og bestemmelser, herunder for at efterkomme dine valg, til vores fakturerings- eller registreringsformål og som ellers nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i Netflix' privatlivserklæring. Dette inkluderer en enhedsidentifikator, en e-mailadresse, der er knyttet til kontoen, og en krypteret version af dine betalingsoplysninger. Det betyder blandt andet, at vi kan matche din betalingsmåde (eller e-mailadresse), hvis den viser sig i vores systemer igen, men vi kan ikke bruge oplysningerne til at kontakte dig eller ændre din betalingsmåde.

Hvis du har fjernet en betalingsmåde, men ikke har slettet kontoen, opbevarer vi en krypteret version af betalingsoplysningerne af ovennævnte årsager.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.