Sådan sletter du din Netflix-konto

Det er vores standardfremgangsmåde automatisk at slette Netflix-konti 10 måneder efter, at medlemskabet er blevet afmeldt. Hvis du vil have slettet din Netflix-konto hurtigere, skal du følge trinnene i henhold til den enhed, du bruger.

• Når du sletter din konto, mister du permanent adgang til aktiviteter, præferencer m.m. på din konto.

• Hvis du tror, at du måske vil bruge din konto igen på et senere tidspunkt, kan du afmelde den i stedet for. Hvis du afmelder dit medlemskab, vil dine profiler, visningsindstillinger m.m. blive gemt til dig, hvis du vender tilbage til Netflix inden for de næste ti måneder.

Bemærk følgende, hvis du beslutter dig for at slette din Netflix-konto:

• Hvis dit medlemskab er aktivt, vil det blive afmeldt ved udgangen af den igangværende faktureringsperiode, hvorefter kontoen bliver slettet permanent.

• Du kan annullere din sletningsanmodning på siden Konto når som helst inden udløbet af den igangværende faktureringsperiode.

• Når din konto er blevet slettet permanent, er du nødt til at tilmelde dig og oprette en ny konto, hvis du vil bruge Netflix igen.

Sådan sletter du din konto permanent via en Netflix-mobilapp eller et spil, mens dit abonnement er aktivt.

Du har mulighed for at slette din konto permanent, når du bruger Netflix-streaming-appen eller Netflix-spil på Android-telefoner og -tablets og iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan sletter du din konto i Netflix-appen

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Konto .

5. Under Indstillinger skal du trykke på Slet konto.

6. Gennemfør sikkerhedskontrollen.

7. Bekræft, at du ønsker at slette din konto ved at markere afkrydsningsfeltet og derefter trykke på Slet permanent.

8. Vi sender dig en e-mail for at bekræfte din sletningsanmodning.

Sådan sletter du din konto i en Netflix-spilapp

1. Åbn en Netflix spilapp.

2. Tryk på ikonet Profil øverst til højre .

3. Tryk på Konto .

4. Under Indstillinger skal du trykke på Slet konto.

5. Gennemfør sikkerhedskontrollen.

6. Bekræft, at du ønsker at slette din konto ved at markere afkrydsningsfeltet og derefter trykke på Slet permanent.

7. Vi sender dig en e-mail for at bekræfte din sletningsanmodning.

Hvis du ikke kan slette din konto ved hjælp af en Netflix-mobilapp eller -spilapp, skal du følge trinnene i afsnittet nedenfor.

Tidligere Netflix-medlem

Det er vores standardfremgangsmåde automatisk at slette Netflix-konti 10 måneder efter, at medlemskabet er blevet afmeldt. Som tidligere medlem kan du anmode om tidligere sletning på denne måde:

• Kontakt privacy@netflix.com fra den e-mailadresse, der er knyttet til din Netflix-konto, for at bede om hjælp til at slette din konto.

En anden metode til at slette din konto permanent

Hvis du ikke kan bruge en Netflix-mobilapp eller -spilapp, og du ønsker at få din Netflix-konto slettet, skal du følge nedenstående trin.

Hvis du er:

Nuværende Netflix-medlem

• Afmeld dit medlemskab ved at gå til netflix.com/cancelplan.

Bemærk:
    Hvis du faktureres gennem en tredjepart og ikke direkte gennem Netflix, skal du kontakte tredjeparten for at afmelde dit Netflix-medlemskab. Vi kan først slette din konto, når afmeldingen af medlemskabet gennem tredjeparten træder i kraft ved udløbet af din aktuelle faktureringsperiode. Den dato kan du finde ved at gå til siden Faktureringsdetaljer.
  • Når du har afmeldt din konto, bedes du kontakte privacy@netflix.com fra den e-mailadresse, du brugte til at logge ind på kontoen, for at bede om hjælp til at slette din Netflix-konto.

Bemærk:
    Til dette formål er det ikke nok at skrive e-mailadressen i brødteksten af en anmodning, hvis anmodningen sendes fra en anden e-mailadresse (herunder et e-mailalias).
  • Hvis du afmelder dit medlemskab, før din aktuelle faktureringsperiode udløber, vil vi slette din konto ved udgangen af perioden, medmindre du udtrykkeligt har bedt om tidligere sletning.

Kunde, der startede, men ikke fuldførte tilmeldingen

• Kontakt privacy@netflix.com for at bede om at få slettet de oplysninger, du indtastede under tilmeldingsprocessen.
    BEMÆRK: Til dette formål er det ikke nok at skrive e-mailadressen i brødteksten på en anmodning, hvis anmodningen sendes fra en anden e-mailadresse (herunder et e-mailalias).

Se "Opbevaring af oplysninger" på siden Sletning, fjernelse og bevaring af oplysninger vedrørende lovlig opbevaring af visse oplysninger,.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.