Sådan bekræfter du din identitet for at foretage ændringer på kontoen

For at øge sikkerheden yderligere kan vi bede medlemmer om at bekræfte visse oplysninger, når de ændrer vigtige kontooplysninger.

Hvis du skal bekræfte din konto, vises en skærm til sikkerhedskontrol. Du skal enten indtaste en 6-cifret kode, som vi sender til din kontos e-mailadresse eller telefonnummer, eller bekræfte dine betalingsoplysninger.

Verificering ved ændring af e-mailadresse eller telefonnummer

Hvis du vælger "Send sms med kode"

Bemærk:
Telefonnummeret under din Netflix-konto skal bekræftes for at kunne modtage en sms ved kontoændringer.
  1. Vi sender en besked til det bekræftede telefonnummer under din Netflix-konto.

2. I sms'en vil der stå Brug koden (seks cifre) til at bekræfte din identitet. Vi vil blot bekræfte, at det er dig.

3. Vend tilbage til siden Sikkerhedskontrol på Netflix, indtast koden, og klik eller tryk på knappen Fortsæt.

4. Hvis du indtastede koden korrekt, sendes du til skærmen for ændring af e-mailadresse eller telefonnummer, og du kan fortsætte.

Jeg har ikke modtaget beskeden

Hvis du ikke har modtaget beskeden, skal du sørge for at telefonnummeret under din Netflix-konto er opdateret. Hvis dette er tilfældet, skal du vælge Send koden igen for at få sendt en ny besked.

Jeg får beskeden "Det var ikke helt korrekt. Prøv igen, eller anmod om en ny kode." .

1. Hvis koden, du modtog, ikke virker, skal du klikke eller trykke på linket Send koden igen på siden.

2. Tjek dine sms'er for at se, om du har fået en, der siger Brug denne kode (seks cifre) til at bekræfte din identitet. Vi vil blot bekræfte, at det er dig.

3. Vend tilbage til siden Sikkerhedskontrol på Netflix, indtast koden, og klik eller tryk på knappen Fortsæt.

4. Hvis du indtastede koden korrekt, sendes du til skærmen for ændring af e-mailadresse eller telefonnummer, og du kan fortsætte.

Jeg har ikke adgang til telefonnummeret under kontoen

Klik eller tryk på linket Prøv på en anden måde på siden Sikkerhedskontrol, og vælg derefter en af de andre metoder til at bekræfte din identitet. Vi foreslår også, at du opdaterer det registrerede telefonnummer på siden Konto.

Jeg får fejlen "Det ser ud til, at koden er forkert"

Dette kan ske, hvis du gennemfører sikkerhedskontrollen forkert for mange gange.

1. Vi sender dig en e-mail med emnet Nulstilling af adgangskode påkrævet.

2. I denne e-mail kan du finde en vejledning til nulstilling af din adgangskode.

• Hvis du ikke kan se e-mailen, så husk at tjekke dine mapper for annoncer eller uønsket post.

3. Følg vejledningen for at nulstille din adgangskode, og prøv derefter at foretage dine andre kontoændringer igen.

Hvis du vælger "E-mail en kode"

1. Tjek i kontoens primære e-mail efter en e-mail med emnet Bekræft ændring af konto med denne kode.

• Hvis du ikke kan finde e-mailen, så husk at tjekke i mapperne for annoncer eller uønsket post.

2. Åbn e-mailen for at se den 6-cifrede kode.

3. Vend tilbage til siden Sikkerhedskontrol på Netflix, indtast koden, og klik eller tryk på knappen Fortsæt.

4. Hvis du indtastede koden korrekt, sendes du til skærmen for ændring af e-mailadresse eller telefonnummer, og du kan fortsætte.

Jeg modtog ingen e-mail

1. Tjek igen, at e-mailen ikke er i dine mapper for annoncer eller uønsket post.

2. Hvis du stadig ikke kan finde e-mailen, skal du trykke på linket Gensend kode på siden Sikkerhedskontrol for at sende en ny e-mail og derefter følge vejledningen ovenfor.

Jeg får beskeden "Det var ikke helt korrekt. Prøv igen, eller anmod om en ny kode." .

1. Hvis koden, du modtog, ikke virker, skal du vælge linket Send koden igen på siden.

2. Tjek i kontoens primære e-mail efter en e-mail med emnet Bekræft ændring af konto med denne kode.

• Hvis du ikke kan finde e-mailen, så husk at tjekke i mapperne for annoncer eller uønsket post.

3. Åbn e-mailen for at se den 6-cifrede kode.

4. Vend tilbage til siden Sikkerhedskontrol på Netflix, indtast koden, og klik eller tryk på knappen Fortsæt.

5. Hvis du indtastede koden korrekt, sendes du til skærmen for ændring af e-mailadresse eller telefonnummer, og du kan fortsætte.

Jeg har ikke adgang til min kontos primære e-mail

Klik eller tryk på linket Prøv på en anden måde på siden Sikkerhedskontrol, og vælg derefter en af de andre metoder til at bekræfte din identitet. Kontakt os, hvis du ikke ser denne mulighed.

Jeg får fejlen "Det ser ud til, at koden er forkert"

Dette kan ske, hvis du gennemfører sikkerhedskontrollen forkert for mange gange.

1. Vi sender dig en e-mail med emnet Nulstilling af adgangskode påkrævet.

2. I denne e-mail kan du finde en vejledning til at nulstille din adgangskode.

• Hvis du ikke kan se e-mailen, så husk at tjekke dine mapper for annoncer eller uønsket post.

3. Følg vejledningen for at nulstille din adgangskode, og prøv derefter at foretage dine andre kontoændringer igen.

Hvis du vælger "Bekræft betalingsoplysninger"

1. Indtast hele kortnummeret for det kredit- eller betalingskort, som du bruger til at betale for Netflix.

Bemærk:
    Denne ændring trækker ikke betaling via din betalingsmåde og kræver ikke, at du indtaster udløbsdato, postnummer eller kontrolcifre.
  2. Klik eller tryk på Fortsæt, når du er færdig.

3. Hvis du indtastede koden korrekt, sendes du til skærmen for ændring af e-mailadresse eller ændring af telefonnummer, og du kan fortsætte.

Jeg har ikke adgang til det kredit- eller betalingskort, der er registreret

Klik eller tryk på linket Prøv på en anden måde på siden Sikkerhedskontrol, og vælg derefter en af de andre metoder til at bekræfte din identitet.

Jeg får fejlen "Det er desværre ikke et match"

Dette kan ske, hvis du gennemfører sikkerhedskontrollen forkert for mange gange.

1. Vi sender dig en e-mail med emnet Nulstilling af adgangskode påkrævet.

2. I denne e-mail kan du finde en vejledning til at nulstille din adgangskode.

• Hvis du ikke kan se e-mailen, så husk at tjekke dine mapper for annoncer eller uønsket post.

3. Følg vejledningen for at nulstille din adgangskode, og prøv derefter at foretage dine andre kontoændringer igen.

Hvis du modtog en kode, men ikke prøvede at ændre din e-mailadresse eller dit telefonnummer

Hvis du modtog en kode, men ikke prøvede at ændre din e-mailadresse eller dit telefonnummer, skal du følge trinnene i Sådan forhindrer du andre i at bruge din konto.

Hvis du ikke har adgang til kontoens e-mailadresse, telefonnummer eller betalingsmetode

Kontakt os for at få hjælp.

Hvis du har gennemført ovenstående trin, men stadig ikke kan ændre dine kontooplysninger, bedes du kontakte os.