Tilgængelighed på Netflix

Du har flere muligheder for at styre, hvordan du åbner og ser Netflix. Vi tilbyder følgende tilgængelighedsfunktioner for at hjælpe medlemmer med nedsat hørelse, syn eller førlighed.

Høretekniske hjælpemidler

Du kan bruge forskellige typer høretekniske hjælpemidler som f.eks. headset, høreapparater, hovedtelefoner eller teleslynger til at høre de serier eller film, du ser.

Synstolkning

Synstolkning giver flere detaljer om, hvad der sker på skærmen, herunder ansigtsudtryk, fysiske handlinger og sceneskift. Netflix har en lang række serier og film, som kan ses med synstolkning.

Styring af lysstyrke

Skru op eller ned for lysstyrken i en serie eller en film, mens du ser den på en mobil enhed.

Indstillinger for skriftstørrelse

Opdater indstillingerne for din mobile iOS- eller Android-enhed for at bruge en større skriftstørrelse i Netflix-appen.

Tastaturgenveje

Du kan styre afspilningen af serier og film med tastaturgenveje på din computer. Genvejene inkluderer afspil/sæt på pause, spol tilbage, spol frem samt indstillinger for skærmstørrelse og lydstyrke.

Styring af afspilningshastighed

Skru op eller ned for afspilningshastigheden i en serie eller en film, mens du ser den på en mobil enhed.

Skærmlæsere

Du kan navigere på Netflix ved hjælp af mange almindelige skærmlæsere, der læser tekst højt.

Undertekster og tekstning for hørehæmmede

Undertekster viser dialog som tekst, så du kan læse den på skærmen. Tekstning for hørehæmmede går videre end dialogteksten og giver flere detaljer om de lyde, der kan høres i serier eller film. Du kan ændre skrifttype, tekststørrelse, skyggeeffekt og baggrundsfarve på undertekster og tekstning for hørehæmmede. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om tekstning for hørehæmmede på Netflix.

Stemmekommandoer

Du kan finde og afspille serier og film ved at fremsige stemmekommandoer på Netflix. Mange stemmeaktiverede fjernbetjeninger og stemmeaktiverede assistenter giver dig mulighed for kun at bruge din stemme.