Sådan ændrer du din Netflix-adgangskode

Hvis du ikke kan logge på Netflix, kan du nulstille din adgangskode via e-mail eller sms, hvis du har føjet et telefonnummer til din konto. Hvis du har glemt den e-mailadresse eller det telefonnummer, du har tilmeldt dig med, kan du muligvis angive yderligere oplysninger online for at få adgang til din konto igen.

Nulstil din adgangskode via e-mail

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg E-mail.

3. Indtast din adgangskode, og vælg Send mig en e-mail.

4. Følg trinene til nulstilling af adgangskode i den e-mail, du modtager. E-mailen kommer normalt inden for nogle minutter og indeholder et link, der automatisk logger dig på Netflix. Når du er logget ind, bliver du bedt om at oprette en ny adgangskode. Din nye adgangskode må ikke være den samme som din tidligere adgangskode.

Link udløbet

• Linket i e-mailen udløber efter 24 timer. Du kan sende endnu en e-mail til dig selv fra netflix.com/loginhelp.

Modtog ikke e-mail

1. Tjek i andre mapper (spam, junkmail, kampagner) og alle e-mailfiltre, du har aktiveret.

2. Hvis du ikke kan finde e-mailen til nulstilling af adgangskoden, efter du har kontrolleret din mappe med uønskede e-mails, kan du prøve at føje info@mailer.netflix.com til din kontaktliste. Send derefter igen en e-mail til dig selv til nulstilling af adgangskoden.

3. Hvis du stadig ikke har modtaget e-mailen om nulstilling af adgangskoden, kan der være en forsinkelse hos din e-mailudbyder. Vent 5 timer, og kontrollér derefter din indbakke igen.

Linket virker ikke

1. Slet alle e-mails til nulstilling af Netflix-adgangskoden, som du har sendt til dig selv.

2. Gå til netflix.com/clearcookies, når du har slettet disse e-mails. Dette vil logge dig ud og føre dig tilbage til startsiden.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Vælg E-mail.

5. Indtast din adgangskode, og vælg Send mig en e-mail.

6. Gå tilbage til din e-mail, og følg trinnene i den nye e-mail til nulstilling af Netflix-adgangskoden.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du prøve at få adgang til e-mailen på en anden computer, mobiltelefon eller tablet. Klik derefter på linket til nulstilling af din adgangskode.

Nulstil din adgangskode via sms

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg Tekstbesked (sms).

3. Indtast det telefonnummer, der er knyttet til din Netflix-konto.

4. Vælg Send mig en sms.

5. Du får tilsendt en bekræftelseskode, som du skal indtaste for at nulstille din adgangskode. Koden udløber efter 20 minutter.

Intet telefonnummer tilknyttet min konto

Hvis du ikke har føjet et telefonnummer til din konto, skal du følge ovenstående vejledning for at nulstille din adgangskode via e-mail. Når du har fået adgang til din konto, kan du når som helst tilføje et telefonnummer ved at gå til siden Konto og vælge Tilføj telefonnummer. Hvis telefonnummeret på din konto ikke længere er gyldigt, kan du gå til siden Konto og vælge Rediger telefonnummer.

Gendan oplysningerne om din konto via faktureringsoplysninger

Hvis du faktureres af Netflix, men har glemt din e-mailadresse eller dit telefonnummer:

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg Jeg har glemt min e-mailadresse eller mit telefonnummer.

• Hvis du ikke ser denne valgmulighed, er gendannelse via betalingsoplysninger ikke muligt i dit område.

3. Indtast for- og efternavn på kontoen samt kredit- eller betalingskortnummer.

4. Vælg Find konto (Find Account).

Bemærk:
Hvis du faktureres af Netflix, men ikke anvender et debet- eller kreditkort, skal du kontakte os for at gendanne dine login-oplysninger.

Hvis du faktureres via et andet firma end Netflix, og du ikke kan logge på:

Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart, bedes du søge efter navnet på tredjeparten i vores Hjælp-center for at finde den relevante faktureringsartikel. Og derefter læse i afsnittet Jeg har problemer med at logge på Netflix.