Netflix-fejl U7361-1253-800705AA

Hvis du får fejlkoden U7361-1253-800705AA på din Windows-computer, skyldes det normalt, at din computer har brug for at blive opdateret. Følg nedenstående trin for at løse problemet

Windows 10

Opdater Windows

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Vælg Indstillinger (Settings) .

3. Vælg Opdatering og sikkerhed.

4. Windows vil søge efter opdateringer. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du vælge Søg efter opdateringer.

5. Genstart din computer, og prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.

Installer Windows Media Feature Pack

Hvis du bruger Windows 10 N- eller Windows 10 KN-versionen, foreslår vi, at du downloader Windows Media Feature Pack. Når overførslen er gennemført, skal du genstarte din computer og prøve Netflix igen. Du kan bekræfte, hvilken Windows-version, du har, ved at søge efter Om din computer (About your PC) i Windows.

Bemærk:
Hvis du ikke kan se en Windows Media Feature Pack til din version af Windows 10, skal du kontakte Microsoft for at få hjælp til at bestemme, hvilken Windows Media Feature Pack, der passer til din computer.

Windows 11

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.