Brug af Netflix på dit Roku-tv

Velkommen til Netflix på din Roku-tv! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængelig på alle Roku-tv'er. Du kan læse om alle de mærker, der tilbyder Roku-tv, på Rokus websted. Netflix-funktioner på Roku-tv'er omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængeligt over hele verden, og de fleste enheder vil fungere, hvor der er adgang til Netflix. Visse ældre enheder vil dog kun fungere i det land, hvor de er købt. Se vores kort over understøttede regioner for at få flere oplysninger. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, skal du kontakte producenten for at få oplyst, om den understøtter Netflix i din region.

Ældre enheder beder dig muligvis om at gå til netflix.com/activate for at konfigurere din enhed. Disse enheder understøtter kun Netflix i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix' hjemmeside.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelig for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Inden du kan se Netflix på dit Roku-tv, skal du oprette en Roku-konto på Rokus websted. Når din konto er oprettet, skal du følge nedenstående trin for dit Roku-tv.

Haier Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hisense Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Insignia Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Sharp Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

TCL Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Haier Roku-tv

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hisense Roku-tv

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Insignia Roku-tv

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Sharp Roku-tv

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

TCL Roku-tv

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte tv'er fra Insignia, TCL og Sharp Roku. For at streame i Ultra HD har du brug for: