Sådan bruger du Netflix på dit Roku-tv

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på dit Roku-tv, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgængelig på alle Roku-tv'er. Du kan læse om de mærker, der tilbyder Roku-tv, på Rokus websted. Netflix-funktioner på Roku-tv'er omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig i hele verden. De fleste enheder vil fungere, uanset hvor Netflix er tilgængeligt, men nogle ældre enheder kan kun fungere i det land, hvor de blev købt. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, kan du kontakte producenten for at få at vide, om den understøtter Netflix i dit område.

Navigation
På de fleste enheder kan du gennemse rækker med serier og film, herunder en række med udvalg fra Min liste. Hver række repræsenterer en kategori (f.eks. komedier, dramaer, serier), som vi viser dig på baggrund af, hvad du har set. Ældre enheder har muligvis ikke rækker af kategorier, men du kan rulle gennem Min liste, som du kan oprette ved hjælp af Netflix’ hjemmeside.

Opløsning
De fleste enheder kan streame Netflix i HD på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning.

Forældrekontrol
Du kan indstille forældrekontrol på individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Se, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (herunder 5.1-surroundsound), som er tilgængelige på mange serier og film. For at se, om din enhed understøtter 5.1-lyd, kan du gå til en vilkårlig Netflix-originalserie for at se, om der er en 5.1-lydindstilling. Hvis ikke, virker denne funktion ikke på din enhed. Du kan ændre udseendet af undertekster og tekstning for hørehæmmede på mange enheder. Enheder, der ikke understøtter tilpasning, viser undertekster og tekstning for hørehæmmede i deres standardudseende.

For at se Netflix på dit Roku-tv skal du oprette en Roku-konto på Rokus websted. Når din konto er oprettet, skal du følge nedenstående trin for dit Roku-tv.

Haier Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på, skal du vælge Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Hisense Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på, skal du vælge Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Insignia Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på, skal du vælge Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Sharp Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på, skal du vælge Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

TCL Roku-tv

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på, skal du vælge Ja på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din medlems-e-mailadresse, og vælg Næste (Next).

4. Indtast adgangskoden, og vælg Log ind (Sign in).

5. Vælg Start.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Haier Roku-tv

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Hisense Roku-tv

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Insignia Roku-tv

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Sharp Roku-tv

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

TCL Roku-tv

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte tv'er fra Insignia, TCL og Sharp Roku. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere med Netflix-appen, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Netflix er tilgængelig i Dolby Vision og HDR på udvalgte tv'er fra Roku. For at streame i Dolby Vision eller HDR har du brug for: