Netflix-fejl U7111-5005

Hvis du får fejlen U7111-5005 på din Windows-baserede computer eller tablet ledsaget af følgende meddelelse:

Streamingfejl
Din konto er sat i bero, fordi der er et problem med din sidste betaling. Gå til netflix.com/payment for at opdatere.

Det betyder, at Netflix ikke kunne opkræve betalingen. Følg disse trin for at løse problemet.

Kontrollér din kontostatus på Netflix.com

1. Gå til siden Konto (Account).

2. Følg instruktionerne i beskeden øverst på siden.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.