Netflix beder dig om at tilmelde dig, når du forsøger at logge ind

Følg disse trin for at vende tilbage til loginsiden, hvis du ser disse trin til at oprette en ny konto, når du prøver at logge på Netflix.

Computer, telefon eller tablet

  1. Gå til netflix.com/logout, og tryk på Log ud.

  2. Tryk på Log ind, og indtast din e-mailadresse og adgangskode, når du har logget ud.

Smart-tv eller set-top-boks

Hvis der ikke er en Tilbage-knap

  1. Vælg Tilbage, indtil du får muligheden for at logge ind.

  2. Vælg Log på.

  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

Hvis der ikke er en Tilbage-knap

  1. I Netflix-appen, skal du trykke på disse knapper i rækkefølge på din fjernbetjening:

    • Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

  2. VælgLog udNulstil eller Deaktiver.

  3. Vælg Log ind, og indtast din e-mailadresse og adgangskode, når du har logget ud.

Hvis disse trin ikke hjalp, er der enten knyttet en anden e-mailadresse til din konto, eller også er kontoen ikke aktiv længere. Kontrollér, om du er blevet opkrævet af Netflix for nylig.

Hvis ja:

  • En opkrævning fra Netflix indenfor den seneste måned: Din konto er stadig aktiv, men den er muligvis konfigureret med en anden e-mailadresse. Prøv at logge ind med en anden e-mailadresse.

  • Ingen opkrævning fra Netflix indenfor den seneste måned: Din konto er muligvis ikke aktiv længere. Følg disse trin for at nulstille din konto.

    Bemærk:
    Hvis du har et aktivt gavekort eller en kampagne tilknyttet din konto, vil du muligvis ikke se nylige opkrævninger fra Netflix.

Relaterede artikler