Downloadede titler mangler på mobil eller tablet

Alle downloadede titler på en enhed bliver slettet, når Netflix-appen fjernes eller nulstilles, og når appens data bliver ryddet.

Brug nedenstående trin til at løse problemet, hvis du ikke kan finde en eller flere af de serier eller film, du har downloadet til din mobilenhed.

Android-telefon eller -tablet

Kontrollér din profils streamingbegrænsninger

En serie eller en film kan være skjult i dine Downloads, hvis den overstiger den aldersgrænse, der er fastsat for din profil. Gå til Netflix-siden Konto for at se eller ændre en profils indstillinger for aldersgrænser.

Sådan ser du streamingbegrænsningerne for en profil:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu , og tryk derefter på Administrer profiler ikon for rediger profil.

4. Tryk på ikonet Rediger ikon for rediger profil på din profil.

5. Tryk på Streamingbegrænsninger ikon for aldersgrænse og derefter på Aldersgrænse for at tjekke streamingbegrænsningerne for din profil.

Gå til Sådan indstiller du aldersgrænser eller blokerer titler for at få mere at vide.

Hvis din profil ikke har nogen streamningbegrænsninger, og dine downloads stadig ikke bliver vist, skal du gå videre til de næste trin.

Slå downloadlager til

Du skal muligvis ændre lageradgangen for enheder med ældre versioner af Android.

1. Gå til appen Indstillinger.

2. Tryk på Apps eller Apps Manager.

3. På listen over apps skal du finde og trykke på Netflix.

4. Tryk på Tilladelser.

5. Sæt Lager (Storage) til Til (On).

6. Prøv Netflix igen.

Kontrollér for problemer med SD-kort

Hvis du bruger et SD-kort og ikke kan finde downloadede titler, skal du muligvis løse et problem med lagring af downloads på dit SD-kort.

Deaktiver "oprydningsapps".

Nogle apps tilbyder at "rydde op" på din enhed eller frigøre lagerplads ved automatisk at fjerne data i de apps, der er installeret på din enhed. Hvis disse apps ved et uheld rydder data i Netflix-appen, bliver alle de downloads, du har på din enhed eller dit SD-kort, slettet, og der kan også opstå andre problemer.

Prøv at deaktivere disse apps, og download derefter din serie eller film igen.

iPhone og iPad

Kontrollér din profils streamingbegrænsninger

En serie eller en film kan være skjult i dine Downloads, hvis den overstiger den aldersgrænse, der er fastsat for din profil. Gå til Netflix-siden Konto for at se eller ændre en profils indstillinger for aldersgrænser.

Sådan ser du streamingbegrænsningerne for en profil:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu menuikonet mere, og tryk derefter på Administrer profiler ikon for rediger profil.

4. Tryk på ikonet Rediger ikon for rediger profil på din profil.

5. Tryk på Streamingbegrænsninger ikon for aldersgrænse, og tryk derefter på Aldersgrænse ikon for aldersgrænse for at tjekke streamingbegrænsningerne for din profil.

Gå til Sådan indstiller du aldersgrænser eller blokerer titler for at få mere at vide.

Hvis din profil ikke har streamingbegrænsninger, og dine downloads stadig ikke bliver vist, skal du kontakte os for at få mere hjælp.