Netflixin ääni on epätahdissa

Jos Netflixin ääni ja kuva ovat epätahdissa, se viittaa ongelmaan laitteessasi tai nimikkeessä, jota yrität katsoa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Apple TV 4 tai Apple TV 4K

Muuta ääniasetuksia

1. Siirry Apple TV:n asetusvalikkoon ja valitse sitten Video ja ääni (Video and Audio).

2. Vieritä alas kohtaan Ääni (Audio) ja valitse sitten Äänimuoto (Audio Format).

3. Valitse Vaihda muotoa (Change Format).

4. Valitse Uusi muoto (New Format) ja valitse sitten Dolby Digital 5.1.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, siirry uudelleen Vaihda muotoa (Change Format) -valikkoon, valitse Stereo ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Suorita laitteen liitäntöjen vianmääritys

Jos käytät ulkoista äänivastaanotinta, äänipalkkia tai kaiuttimia:

1. Varmista, että kaiuttimet on liitetty vastaanottimeen oikein.

2. Tarkista HDMI- ja optiset liittimet varmistaaksesi, että ne on kytketty oikein.

3. Kokeile vaihtaa HDMI-/optisen kaapelin päät toisin päin tai kokeile toista kaapelia.

Tarkista laitteesi ääniasetukset

Jos ongelma ei ratkea ohjeiden avulla, laitteesi tai äänentoistolaitteistosi ääniasetuksissa saattaa olla ongelma.

Tarkista laitteesi ääniasetukset tai suorita ääniongelman vianmääritys:

• Seuraa laitteesi tai äänentoistolaitteistosi mukana tulleita ohjeita tai ohjekirjaa.

• Pyydä apua laitteen tai äänentoistolaitteiston valmistajalta.

Huomautus:
Ohjeet ääniasetuksen tarkistamiseen tai ääniongelman vianmääritykseen ovat laitekohtaisia, joten Netflixin asiakaspalvelu ei pysty auttamaan seuraavien vaiheiden kanssa.

Jos valmistaja ei pysty ratkaisemaan ongelmaa tai ääniasetusten muuttaminen ei toiminut, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

iPhone, iPad tai iPod touch

Päivitä iOS-versiosi

Päivitä laitteesi viimeisimpään versioon noudattamalla Applen ohjeita ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

PlayStation 4

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Digiboksi

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Älytelevisio

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

TiVo

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Käytä stereoääntä

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).

2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).

3. Valitse Asetukset (Settings).

• Jos vaihtoehtoa Asetukset (Asetukset) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

4. Valitse Ääni- ja kuva-asetukset (Audio & Video Settings).

5. Valitse Dolby Digital.

6. Valitse Dolby Digital PCM:lle.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Windows-tietokone

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Päivitä Windows-versiosi

Hae alla olevista linkeistä ohjeet Windows-versiosi päivitysten tarkistamiseen ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Tietokoneet, joissa on Windows XP tai Vista, eivät voi päivittää Netflixin tukemaan versioon. Suosittelemme käyttämään tietokonetta, johon on asennettu Windows 10 tai uudempi versio.

Kaikki muut laitteet

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.