Netflix ilmoittaa: Emme voi toistaa tätä nimikettä tällä hetkellä.

Emme voi toistaa tätä nimikettä tällä hetkellä.

Tämä virhe voi johtua siitä, että verkko-ongelma estää laitetta saamasta yhteyttä Netflixiin tai että katsomassasi sarjassa tai elokuvassa on ongelma.

Jos saat eri virheilmoituksen tai virheilmoituksen perässä on virhekoodi, tee ohjekeskuksessamme haku saamallasi virheilmoituksella tai virhekoodilla (esimerkiksi "ei voida yhdistää Netflixiin" tai "ui-1234").

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Chromecast

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Xbox 360

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

Poista Netflix-sovelluksen asennus (Uninstall Netflix)

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudassa kohtaan Sovellukset (Apps) > Omat sovellukset (My Apps).

2. Korosta Netflix-sovellus.

3. Paina X-painiketta, niin että sovellustiedot tulevat esiin.

4. Valitse Poista (Delete) > Kyllä (Yes).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan (Reinstall Netflix)

1. Siirry Xbox 360 Kojelaudasta kohtaan Sovellukset (Apps).

2. Lataa sovellus valitsemalla Netflix.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina ohjaimen Opas (Guide) -painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Järjestelmäasetukset (System Settings).

4. Valitse Tallennustila (Storage).

5. Korosta Muistilaite (Memory Unit), Kiintolevy (Hard Drive) tai USB-tallennustila(USB Storage), ja paina sitten Y ohjaimesta.

6. Valitse Tyhjennä järjestelmävälimuisti (Clear System Cache).

• Jos näytöllä ei ole vaihtoehtoa Tyhjennä järjestelmävälimuisti (Clear System Cache), valitse toinen tallennusväline.

7. Kun sinua pyydetään vahvistamaan tallennusvälineylläpito, valitse Kyllä (Yes).

8. Kun olet tyhjentänyt järjestelmän välimuistin, kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflixin tallentamat tiedot

1. Valitse Xbox Kojelaudasta Asetukset (Settings), sitten Järjestelmä (System).

2. Valitse Tallennustila (Storage).

3. Valitse Kaikki laitteet (All Devices) (jos sellainen vaihtoehto on) tai valitse ensimmäinen luettelossa oleva laite. Tämä on todennäköisesti Muistilaite (Memory Unit), USB-tallennuslaite (USB storage) tai Kiintolevy (Hard Drive).

Huomautus:
    Jos näet useita laitteita, toista alla olevat vaiheet jokaisella laitteella.
  4. Valitse Pelit ja sovellukset (Games and Apps).

5. Valitse Netflix.

6. Valitse Netflixin tallentama peli (Netflix Saved Game).

7. Valitse Poista (Delete).

8. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).

9. Jos näet kohdan Netflixin Xbox 360 -peli (Netflix Xbox 360 Game), valitse se ja valitse sitten Poista ja vahvista (Delete and confirm).

10. Jos näet kohdan Netflix-nimikkeen päivitys (Netflix Title Update), valitse se ja valitse sitten Poista ja vahvista (Delete and confirm).

11. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Xbox One

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Tyhjennä järjestelmän välimuisti

1. Paina konsolin etuosassa olevaa virtapainiketta niin pitkään, että konsoli menee kokonaan pois päältä.

2. Irrota virtajohto konsolin takaa, niin että muuntaja ei ole kiinni konsolissa.

3. Paina konsolin virtapainiketta viisi kertaa. Tämä varmistaa, että akkuun mahdollisesti jäänyt virta purkautuu ja konsolin välimuistin tiedot poistuvat.

4. Kytke virtajohto takaisin konsoliin.

5. Käynnistä konsoli virtapainikkeella.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteen ja television välisessä yhteydessä voi olla jokin ongelma.

Korjaa ongelma näin:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

3. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai äänentoistolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon HDMI-kaapelilla.

4. Kokeile liittämistä toiseen HDMI-porttiin televisiossa.

5. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.