Netflix ilmoittaa: Nimike ei ole saatavissa alueellasi.

Jos saat virhekoodin E103 tai seuraavan ilmoituksen:

Nimike ei ole saatavissa alueellasi. Valitse jokin toinen nimike.

Se tarkoittaa, että Netflix ei pysty määrittämään tämänhetkistä sijaintiasi. Korjaa ongelma valitsemalla parhaiten tilanteeseesi sopiva vaihtoehto.

Katsomasi sarja tai elokuva ei ole enää saatavilla

Tässä on muutamia syitä sille, miksi katsomasi sarja tai elokuva ei ole saatavilla tai miksi sitä ei löydy enää hakutuloksista.

Netflixin katselu VPN-yhteydellä

Tämä virhe voi johtua siitä, että laitteesi tai verkkosi käyttää VPN-yhteyttä, kun katselet Netflixiä. Voit korjata ongelman sulkemalla VPN-yhteyden ja kokeilemalla Netflixiä sitten uudelleen.

Lisätietoja VPN:stä sekä VPN-yhteyden tarkistamisesta ja sulkemisesta saat artikkelista Sarjojen ja elokuvien katsominen VPN-yhteydellä.

Olet matkalla tai muutit hiljattain toiseen maahan

Netflixissä katsottavissa olevien sarjojen ja elokuvien valikoima vaihtelee maittain, joten laitteesi on ehkä käynnistettävä uudelleen.

Korjaa ongelma kirjautumalla ulos Netflixistä ja kirjautumalla sitten takaisin sisään.

Varmista ennen uloskirjautumista, että Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ovat tallessa.

Netflix luulee, että olet jossakin toisessa maassa

Jos et ole matkalla tai hiljattain muuttanut toiseen maahan tai alueelle, Netflix ei välttämättä pysty määrittämään sijaintiasi internet-yhteytesi perusteella. Korjaa ongelma tämän artikkelin ohjeiden avulla: Netflix olettaa, että olen jossakin toisessa maassa.