Latauksen videolaadun muuttaminen

Voit valita ladattavan nimikkeen videolaadun sen mukaan, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi.

• Normaali on hiukan huonompilaatuinen kuin Korkea kuvanlaatu. Se vie vähemmän tallennustilaa ja latautuu nopeammin.

• Korkea, nimikkeestä riippuen jopa 1080p, kuvanlaatu vie enemmän tallennustilaa ja lataus kestää kauemmin.

Näin voit muuttaa ladattavien TV-sarjojen ja elokuvien videolaatua:

1. Avaa Netflix-sovellus ja valitse Lisää , kolmen pisteen Lisää-kuvake ... tai profiilikuvake .

2. Valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Latauksen videolaatu tai Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali tai Korkea/Korkeampi.

Huomautus:
Jotta voisit valita videolaadun, Android- tai Amazon Fire -laitteen pitää pystyä striimaamaan Netflixiä HD-tarkkuudella. Lue lisää Androidin HD-tarkkuutta tukevista malleista ja Amazon Firen HD-tarkkuutta tukevista malleista.