Netflixin äänenvoimakkuus on liian matala tai hiljainen

Netflixillä voi olla matalampi äänenvoimakkuus kuin muilla sovelluksilla tai televisiolähetyksillä. Jos Netflixin ääni ei kuulu, koska äänenvoimakkuus on liian matalalla, se tarkoittaa yleensä, että jokin laitteen asetuksista pitää muuttaa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Amazon Fire -tabletti

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Siirry aloitusnäytöltä kohtaan Asetukset (Settings).

2. Valitse Tallennustila (Storage).

3. Etsi asetus Asenna tuetut sovellukset SD-kortille (Install Supported Apps on Your SD Card) ja ota se pois käytöstä.

4. Palaa aloitusnäytölle ja valitse Appstore.

5. Napauta oikean yläkulman suurennuslasikuvaketta.

6. Kirjoita hakukenttään ”Netflix” ja napauta hakukuvaketta.

7. Valitse hakutuloksista Netflix.

8. Valitse Lataa (Download), Asenna (Install) tai Hae sovellus (Get App).

9. Kun sovellus on ladattu, valitse Avaa (Open), ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Apple TV 2 tai Apple TV 3

Muuta ääniasetuksia

1. Siirry Apple TV:n päävalikkoon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse Ääni ja video (Audio & Video) > Dolby > Automaattinen (Auto).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, siirry uudelleen Dolby-asetuksiin, valitse Pois (Off) ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Jos käytät avustavaa kuuntelulaitetta

Jos käytät avustavaa kuuntelulaitetta tai ääniä selkeyttäviä kuulokkeita katsoessasi Netflixiä, voit joutua muuttamaan striimauslaitteesi ääniulostuloasetukseksi Stereo- tai Linear PCM -ulostulon. Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä striimauslaitteesi valmistajaan.

Jos et käytä tällaisia laitteita, jatka vianmääritystä alla olevilla ohjeilla.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.

PlayStation 3

Käytä stereoääntä
  1. Siirry PlayStationin aloitusnäytössä kohtaan Asetukset (Settings).

2. Siirry Ääniasetukset (Sound Settings) -kohtaan.

3. Valitse Audioulostulon asetukset (Audio Output Settings).

4. Korosta kaapelityyppi, jota käytät PlayStation 3:n ja TV:n tai kotiteatterin välillä ja paina X.

• Jos olet valinnut asetuksen Ääniliitin / SCART / AV MULTI (Audio Input Connector / SCART / AV MULTI), tallenna asetukset painamalla X ja kokeile Netflixiä uudestaan.

• Jos olet valinnut HDMI, valitse Manuaalinen (Manual) ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

5. Varmista, että vain kohdissa Linear PCM 2. CH 44.1 kHz ja Linear PCM 2. Ch 48 kHz on valinta.

6. Varmista, ettei Dolby Digital jaDolby Digital Plus kohtia ole valittu.

7. Paina oikeaa suuntanäppäintä (Right arrow).

8. Paina tarvittaessa OK.

9. Tallenna asetukset painamalla X-näppäintä.

10. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Samsung Smart TV

Säädä kaiutinasetuksia

1. Paina Samsung-television kaukosäätimen Menu-näppäintä.

2. Valitse Ääni (Sound).

3. Valitse Lisäasetukset (Additional Settings).

• Jos Lisäasetukset-vaihtoehtoa (Additional Settings) ei ole näkyvissä, valitse Kaiutinasetukset (Speaker Settings).

4. Aseta Automaattinen äänentaso (Auto Volume) arvoon Normaali (Normal).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteen ja television välisessä yhteydessä voi olla jokin ongelma.

Korjaa ongelma näin:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

3. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai äänentoistolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon HDMI-kaapelilla.

4. Kokeile liittämistä toiseen HDMI-porttiin televisiossa.

5. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Jos käytät avustavaa kuuntelulaitetta

Jos käytät avustavaa kuuntelulaitetta tai ääniä selkeyttäviä kuulokkeita katsoessasi Netflixiä, voit joutua muuttamaan striimauslaitteesi ääniulostuloasetukseksi Stereo- tai Linear PCM -ulostulon. Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä striimauslaitteesi valmistajaan.

Jos et käytä tällaisia laitteita, jatka vianmääritystä alla olevilla ohjeilla.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Kaikki muut laitteet

Muuta ääniasetuksia

Jos laitteesi on yhdistetty suoraan televisioon, tarkista Netflix-sovelluksen ääniasetukset. Jos surround-ääni (5.1) on valittuna, kokeile sen vaihtamista stereoääneen. Jos et osaa muuttaa Netflix-sovelluksen ääniasetuksia, lue vaihtoehtoista puhekieltä käsittelevä artikkelimme.

Jos vaihtaminen stereoääneen ratkaisee ääniasetuksiin liittyvät ongelmasi, laitteesi ei ehkä ole yhteensopiva tilaäänen kanssa. Pyydä apua laitteesi valmistajalta, jos laitteen pitäisi olla yhteensopiva 5.1-äänen kanssa.

Huomautus:
Jos sinun on muutettava ääniasetuksesi uudelleen stereoääneksi aina, kun alat katsoa elokuvaa tai TV-sarjaa, jokin laitteesi asetuksista saattaa aiheuttaa äänen vaihtumisen 5.1-ääniksi. Ota yhteyttä laitteen valmistajaan, jos tarvitset apua tämän asetuksen muuttamisessa oletusarvoisesti stereoääneksi.