Fiksu lataus -toiminnon käyttäminen

Käyttämällä Fiksu lataus -toimintoa voit ladata TV-sarjoja ja elokuvia laitteellesi automaattisesti.

Fiksu lataus -toiminto sisältää kaksi tapaa ladata nimikkeitä automaattisesti: Lataa seuraava jakso ja Ladattu valikoima.

Lataa seuraava jakso

Lataa seuraava jakso -toiminto lataa katsomasi sarjan seuraavan jakson ja poistaa jaksot, jotka olet jo katsonut. Lataa seuraava jakso -toiminto on saatavilla lataamista tukeviin laitteisiin.

Ladattu valikoima

Ladattu valikoima -toiminto lataa TV-sarjoja ja elokuvia, joista uskomme sinun pitävän. Ladattu valikoima -toiminto on saatavilla iPhoneen, iPadiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin sekä joihinkin Chromebook- ja Chromebox-malleihin.