3D-ääni Netflixissä

Netflixin 3D-ääni on saatavilla Perhesopimukseen. Se parantaa ääntä ilman että tarvitaan tilaäänikaiuttimia tai kotiteatterilaitteistoa. Se toimii kaikissa Netflix-tuetuissa laitteissa.

Voit hakea sarjoja ja elokuvia, joissa on 3D-ääni, kirjoittamalla ”3D-ääni” Netflix-sovelluksen hakukenttään. 3D-äänen sisältävissä nimikkeissä on 3D-äänen merkki 3D-äänikuvake esittelytekstin vieressä.

3D-äänen käyttöönotto Netflixissä

3D-ääntä tukevat sarjat ja elokuvat toistetaan automaattisesti 3D-äänellä.

Tarvitset:

Huomautus:
Soundbar-kaiuttimet ja televisiot, jotka käyttävät 5.1-tilaääntä tai Dolby Atmosia, toistavat äänen kyseisellä teknologialla 3D-äänen sijaan. Joissakin televisioissa tai laitteissa äänen ulostuloasetus on ehkä vaihdettava 5.1-äänestä stereoon, jotta ääni voidaan toistaa 3D-äänenä. Lisätietoja saat laitteen tai äänilaitteiston valmistajalta.

3D-äänen päänseurannan käyttöönotto Netflixissä

Tarvitset Netflixin perhesopimuksen, yhteensopivan laitteen ja yhteensopivat nappikuulokkeet tai kuulokkeet.

Valitse vaihtoehto saadaksesi luettelon yhteensopivista laitteista ja ohjeet päänseurannan päälle kytkemiseksi:

AirPods tai Beats ja iPhone, iPad tai Apple TV

Pixel Buds Pro ja Google Pixel -puhelin

Galaxy Buds ja Samsung Galaxy -puhelin

Samsung-puhelimet ja -nappikuulokkeet, jotka tukevat Netflixin 3D-ääntä:

• Samsung Galaxy S23

• Galaxy Buds Pro

• Galaxy Buds2

• Galaxy Buds2 Pro

Näin kytket päänseurannan päälle:

1. Yhdistä nappikuulokkeesi puhelimeesi.

2. Avaa Galaxy Wearable -sovellus.

3. Napauta Korvanappien asetukset (Earbud Settings) > Lisäasetukset (Advanced). Jos käytössäsi on Buds2 Pro, napauta 360-ääni (360 audio).

4. Napauta kytkintä laittaaksesi 360-äänen (360 audio) päälle.

5. Napauta kytkintä laittaaksesi päänseurannan päälle.